Sparekassen aflyser dette års dialogmøder

Danmark har – i lighed med resten af verden – befundet sig i en meget speciel situation de seneste måneder. Hvad der startede som en nyhed om en virus i en by i Kina har i dag fået stor indflydelse på vores alles hverdag. Det gælder også i sparekassen.

Vi mærker konsekvenserne af coronavirus (Covid-19) i hverdagen, hvor vi – af hensyn til både vores kunder og medarbejdere – bl.a. holder møder over telefon i stedet for fysisk i vores filialer. Men det har og får også indflydelse på vores aktiviteter på den længere bane, herunder vores dialogmøder, som vi ellers traditionsvist plejer at holde i august og september måned.

På grund af bl.a. usikkerheden om Covid-19 og de retningslinjer, som løbende bliver justeret af regeringen, Sundhedsmyndighederne m.v., samt vores eget ønske om at passe godt på både vores aktionærer og medarbejdere, har vi besluttet at aflyse dette års dialogmøder.

Samtidig vil vi benytte lejligheden til at overveje, hvordan vi bedst kan mødes og gå i dialog med vores aktionærer fremover – tiden er til at gøre op med ”plejer” og tænke i alternativer. Det vil vi benytte os af.

Har du som aktionær spørgsmål vedrørende de aflyste dialogmøder, sparekassens aktie eller andet, er du som altid velkommen til at kontakte os.

Spørgsmål kan sendes til ir@spks.dk.