Farvel til checks

Fra januar 2017 er det ikke længere muligt at udstede eller indløse checks i sparekassen. Heldigvis er der andre gode alternativer, du kan benytte dig af.

Her på billedet vises checkafstemning.

Stadig færre bruger checks, og brugen har været stærkt faldende de seneste år i takt med, at der er opstået andre gode alternativer. Af samme grund varslede de danske pengeinstitutter allerede i 2015, at checksamarbejdet mellem pengeinstitutterne ville ophøre i 2016, og checkhæftet bliver sendt på pension.

Hvad betyder det for mig?
Fra oktober 2016 udleverer sparekassen ikke checkhæfter og brevchecks, du selv kan udstede, og fra november 2016 udsteder sparekassen ikke længere bank-/gavechecks.

Fra 1. januar 2017 indløser vi ikke længere checks i sparekassens filialer.

Heldigvis findes der mange gode og nemme alternativer til checks, du kan benytte dig af - heriblandt MobilePay eller straksoverførsler i Netbank eller Mobilbank. Blandt andre gode alternativer findes der selvfølgelig også betalingskort.

Har du spørgsmål om ophøret af checksamarbejdet, eller brug for hjælp til at finde den alternative betalingsmulighed, der passer bedst til dig, så hjælper vi dig gerne i din lokale filial.

Læs mere om vores selvbetjeningsløsninger og kort.

Find din lokale filial.