Er dit barn lige så godt forsikret, som du er?

Som forælder oplever du sikkert, at livet som børnefamilie er fuld af en masse glæder… og bekymringer! Men har du den rigtige forsikring til dit barn kan du med (større) ro i maven lade glæderne fylde mere end bekymringerne.

boerneforsikring

Tag testen, og se om du er blandt de 14 %, der kan svare rigtigt.

I samarbejde med Købstædernes Forsikring giver vi dig via en test nu mulighed for at blive klogere på, hvordan du og dit barn er dækket – med og uden en forsikring.

Tag testen 

Vi tilbyder en børneforsikring – nu med mulighed for ekstra dækninger

Børn er nysgerrige og undersøger verden, og det kan give knubs. I samarbejde med Købstædernes Forsikring tilbyder vi en børneforsikring, der dækker dit barn hele

døgnet - både i skolen, i pasningstilbud, i hjemmet og i fritiden.

Som noget nyt har du nu også mulighed for at vælg ekstra tilvalgsdækninger til forsikringen – fx både dækning ved kritisk sygdom eller udbetaling, hvis dit barn får permanente skader efter en sygdom.

Læs mere om børneforsikring

Brug for hjælp til at få styr på forsikringerne?

Ønsker du at vide mere om, hvorvidt dit barn er godt nok forsikret, eller har du og din familie brug for et gennemgående forsikringstjek, så kontakt din lokale filial eller rådgiver, der i samarbejde med Købstædernes Forsikring sørger for at klæde dig bedst muligt på.

Find filial