Anneberg Bakke melder klar til husbyggeri

Byggemodningen af det nye boligområde i Annebergparken er næsten i mål – området er nu klar til, at grundejere kan begynde opførelsen af deres nye hjem.

Anneberg-bakke-klar

I april i år lød startskuddet til byggemodningen af Anneberg Bakke, som er navnet på boligprojektet i Annebergparken, Nykøbing Sjælland. Nu er byggemodningen så langt i processen, at landområdet bag det gamle hospital er klar til opførelsen af de 15 parcelhuse, der er udstykket grunde til.

Indehaver af Nybolig Odsherred, Mikkel Henriksen – som er en af initiativtagerne til Anneberg Bakke – fortæller, at boligprojektet er kommet godt fra start:

”Ligesom med boligprojektet Vig Bakke oplever vi stor opbakning til Anneberg Bakke. Der er fortsat parcelhusgrunde til salg, men vi forventer, at interessen for området bliver endnu større, når de første købere begynder at bygge inden længe.”

Foruden Nybolig Odsherred står entreprenørfirmaet Jord, Beton og Anlæg samt Sparekassen Sjælland-Fyn bag Anneberg Bakke. Det er nogle af de samme aktører, som også stod bag realiseringen af Vig Bakke.

Flere boliger på vej
Flemming S. Andersen, der er filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyns filialer i Odsherred, oplever ligesom Mikkel Henriksen stor opbakning til Anneberg Bakke, og han påpeger, at potentialet i Odsherred er stort:

”Vi har fantastisk natur og skønne omgivelser, som bare venter på at blive set, oplevet og indfriet. Med boligområderne Vig Bakke og Anneberg Bakke bliver der skabt nyt liv, og vi får udnyttet det potentiale, Odsherred har.”

Aktørerne bag Anneberg Bakke ser fortsat muligheder i området, fortæller Mikkel Henriksen og tilføjer afslutningsvis:

”Derfor er der flere boliger på vej – i begyndelsen af det nye år forventer vi at etablere et bofællesskab med almene boliger og andelsboliger på grundstykket bag de 15 parcelhusgrunde. Vi glæder os meget til at videreudvikle området omkring Anneberg Bakke.”