Veloverstået åbningsreception i Vanløse

Landets ældste sparekasse inviterede torsdag 24. november lokalområdet i Vanløse til åbningsreception i den nye filial på Jernbane Alle 49.

billede af filial udefra ved åbningsreception i filialen i vanløse Forbipasserende blev tilbudt en kop kaffe og inviteret ind i varmen for at se den nye filial, møde det lokale rådgiverhold og få en bid mad og lidt at drikke.

 Med åbningen af afdelingen i Vanløse har sparekassen syv filialer i hovedstadsområdet. Se flere billeder fra receptionen nedenfor.

kundemoede i vanloese

Under åbningsreceptionen blev de første kundemøder allerede afholdt i de nye mødelokaler. Her taler kunderådgiver Jesper Florentz - iført grøn butterflyt - med potentielle kunder i sparekassens nyeste filial.   

 Filialdirektør Andreas Toft holder tale i receptionsteltet

Filialdirektør Andreas Toft - med grøn butterfly - holder tale i receptionsteltet, der til lejligheden var stillet op i bag ved filialen for at huse gæsterne.  

Lars Petersson i samtale med fremmoedte

Administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson fik også mulighed for at tale med lokale fra Vanløse.

buffet ved reception i vanloese

Ved buffetbordet var der lidt at vælge imellem.

lars pertersson holder tale ved receptionen

Lars Petersson ønskede Andreas Toft og hans hold af rådgivere held og lykke og ses her udbringe en fællesskål for sparekassens nyeste filial.