Ny filial i Vanløse åbner snart

Inden længe åbner landets ældste sparekasse en ny filial på Jernbane Allé 49 i Vanløse.

Billede fra åbningen af sparekassens filial i Valby i 2015 Med åbningen i Vanløse når Sparekassen Sjælland op på i alt syv filialer i Hovedstaden og på Amager. Billedet er fra åbningsreceptionen i Valby, da sparekassen slog dørene op for en filial i maj 2015.

Åbningen af den nye filial sker som et led i sparekassens filialstrategi, hvor udviklingen af filialnettet i hovedstadsområdet er en vigtig brik.

”Endelig er det lykkedes at finde de helt rigtige lokaler, og vi ser frem til at åbne vores nye filial i Vanløse. Åbningen af den nye filial i en af hovedstadens populære og pulserende bydele har længe været på tegnebrættet, og det sker på baggrund af sparekassens senere års succes med at åbne nye filialer i hovedstadsområdet og på Amager - senest i Valby og Dragør”, siger Lars Petersson, administrerende direktør i Sparekassen Sjælland.

Succes i hovedstadsområdet
Sparekassen Sjælland har gennem de seneste par år åbnet en række filialer på Amager og i hovedstadsområdet. 

Ud over den nye filial i Vanløse forventer sparekassen at åbne nye filialer i Helsingør, Greve og Hundested.

”Jeg er overbevist om, at vi - som en sparekasse, der siger ja til samfundsansvar og nej til spekulation - er et godt bud på mange bankkunders søgen efter et alternativ til de meget store landsdækkende banker. Vi kan se, at vi sidste år fik tilført 10.000 nye kunder i vores bøger”, siger Lars Petersson.

Sparekassen Sjælland har besluttet ikke at lukke filialer og driver derfor fortsat filialer i mindre byer og lokalsamfund.

Andre nyheder fra sparekassen