Ghita Nørby uddelte talentpris fra Sparekassen Sjælland

Film- og medievidenskabs årlige prisuddeling på Københavns Universitet – bedre kendt som Hugo Awards – løb af stablen i KPH Volume foran 250 gæster lørdag 18. juni. Ghita Nørby og områdedirektør i Sparekassen Sjælland København Jannik Hindsbo uddelte i fællesskab ”Sparekassen Sjællands Talentpris 2016”.

Hugo Awards 2016 Ghita Nørby (tv.) uddeler Sparekassen Sjællands Talentpris i selskab med områdedirektør Jannik Hindsbo (th.)

I et festklædt KPH Volume med rød løber, blitzlys og 250 begejstrede og spændte studerende ved Film- og medievidenskab på Københavns Universitet, blev der lørdag aften kæmpet om ”Sparekassen Sjællands Talentpris 2016” ved Hugo Awards. En pris som folkekære Ghita Nørby uddelte fra scenen sammen med områdedirektør i Sparekassen Sjælland Jannik Hindsbo.

Det blev de studerende Carl Osbæck Adelkilde, William Emil Groth-Andersen, Anders Krøigaard Sorner, Teis Hannibal Ortmann Nielsen, Vera Krøigaard Kempf og Sabina Bang der løb med talentprisen for deres film ”Lykkens dør går udad”, der behandler emnet om at finde den gyldne vej til overlevelse – især når man driver en bedemandsforretning i en provins, hvor det står sløvt til med dødsfald. Dermed kunne de også dele hovedpræmien ved årets Hugo Award-show på 5.000 kr.

Sparekassen bakker op om uddannelse og talentpleje
Det er Sparekassen Sjællands filial på Frederiksberg og områdedirektør i København Jannik Hindsbo, der har indgået et partnerskab med Hugo Awards-showet.

Formålet med partnerskabet er at bidrage til at motivere de studerende til at give den en ekstra skalle og dygtiggøre sig yderligere og udfordre deres talent:

”Partnerskabet er indgået for aktivt at støtte og bakke op om de studerende på Film- og medievidenskab på Københavns Universitet, i tråd med sparekassens ønske om at bidrage til uddannelse og talentudviklingen på Sjælland og Fyn. Vi oplever et enormt engagement fra de studerende, der har produceret film både selvstændigt og i forbindelse med filmskole og studiet, og kulminationen – deres årlige traditionsrige Hugo Awards-show – belønner de dygtigste talenterne og skaber grobund for næste generation af danske filmskabere. Kan sparekassen via dette partnerskab være med til at øge motivationen hos de studerende, så er vores mål nået”, udtaler Områdedirektør i Sparekassen Sjælland København Jannik Hindsbo.

Læs mere om Hugo Awards 2016.

Andre nyheder fra sparekassen