Værdifuldt samarbejde mellem Sparekassen Sjælland og HFC

Sparekassen Sjælland og Haslev Fodbold Club har indgået en to-årig partnerskabsaftale, hvor udvikling af unges fodboldtalenter og fællesskabsfølelse er i fokus.

Haslev FC partnerskabsaftale med Sparekassen Sjælland-Fyn Formand for HFC Jens Hvidemose (tv.) og filialdirektør i Sparekassen Sjælland Thomas Søbygaard (th.) underskriver den nye partnerskabsaftale.

"HFC har et ønske om at være en social og ansvarlig klub. Det frivillige arbejde i HFC handler blandt andet om at bidrage til børn og unges udvikling", fortæller formand for HFC Jens Hvidemose og uddyber, at det ikke er kun på fodboldbanen, at den lokale klub ønsker at udvikle børn og unge. Det handler også om at give dem en følelse af værdi ved at indgå i et fællesskab.

Det er en opgave, Sparekassen Sjælland gerne vil være med til at støtte op om, og derfor er det nye partnerskab blevet en realitet.

"Vi ser frem til et tæt samarbejde med Haslev FC. Som lokalt pengeinstitut er vi meget opmærksomme på lokale initiativer, der sikrer sammenhængskraften i Haslev. HFC har gennem årene sikret, at unge mennesker i lokalsamfundet har en velfungerende og populær klub, der lægger vægt på sammenhold og fællesskab", fortæller presse- og direktionsrådgiver Jan Løve.

Ny "Bredde- og talentpris"
HFC og Sparekassen Sjælland har i fællesskab skabt "Bredde- og talentprisen". Formålet med prisen er belønne en, der har et særligt talent, eller som gør noget specielt i forbindelse med talentudvikling. Alle frivillige, spillere og trænere kan komme i spil til prisen, som vil blive uddelt første gang ved klubbens generalforsamling til foråret.

"Med uddeling af årets "Bredde og talentpris" har HFC et godt øje til et helt særligt talent i klubben. Det flugter med sparekassens partnerstrategi, hvor vi har talentudvikling og uddannelse i fokus", siger presse- og direktionsrådgiver Jan Løve fra Sparekassen Sjælland. "Et partnerskab for sparekassen er ikke kun et spørgsmål om penge. Det drejer sig også om at dele værdier med vores partnere. Derfor er vi stolte over, at HFC har valgt Sparekassen Sjælland som fremtidens partner", afslutter Jan Løve.

Andre nyheder fra sparekassen