Sparekassen Sjælland styrker tilstedeværelsen i Odsherred

Sparekassen Sjællands tre filialer i Vig, Asnæs og Nykøbing Sjælland er blevet knyttet endnu tættere sammen i et egnsfællesskab, der styrker sparekassens tilstedeværelse i Odsherred.

tre af medarbejdere for sparekassens tre afdelinger i odsherred Lars Peter Larsen (forrest) er filialdirektør for sparekassens tre afdelinger i Vig, Asnæs og Nykøbing, Brian Nielsen (tv.) er souschef i de tre filialer, mens Allan Gude (th.) er kundekonsulent i Odsherred.

Det seneste år har Sparekassen Sjællands tre filialer i Asnæs, Vig og Nykøbing etableret et tæt samarbejde. Erfaringerne har været så gode, at samarbejdet har udmøntet sig i et egentligt egnsfællesskab mellem de tre filialer med én fælles ledelse. Det fortæller filialdirektør Lars Peter Larsen, der står i spidsen for sparekassens tre lokale filialer i Odsherred:

”Det nye egnsfællesskab betyder, at sparekassen styrker tilstedeværelsen i Odsherred. Det sikrer, at vi kan arbejde mere effektivt fremover. Til glæde for kunderne som vi kan tilbyde mere nærværende rådgivning og hurtigere ekspedition. Egnsfællesskabet betyder også, at alle sparekassens kunder i Odsherred nu kan blive betjent og få rådgivning i filialerne i både Vig, Asnæs og Nykøbing, hvis de ønsker det”.

Lørdagsåbent i Nykøbing
Fra 6. august holder sparekassens filial i Nykøbing som et forsøg åbent hver lørdag mellem klokken 10 og 14. Det nye tilbud om lørdagsåbent henvender sig særligt til Odsherreds mange pendlerfamilier.

”Vi tilpasser os kundernes behov. Når vi oplever, at stadig flere som arbejder uden for Odsherred efterspørger rådgivning om eksempelvis køb af bil eller bolig uden for normal åbningstid, så lytter vi. Derfor gør vi det nu muligt for alle vores kunder i Odsherred at møde os i filialen i Nykøbing - også om lørdagen. Det er et tilbud, som kun lade sig gøre, fordi vi nu organiserer os i et egnsfællesskab”, fortæller Lars Peter Larsen.

Ny udvidet lobby i Vig
Samtidig får sparekassens kunder flere selvbetjeningsmuligheder, når den døgnåbne lobby i Vig bliver udvidet med blandt andet en mønttæller og værdibokse, hvor kunder kan hente både dansk og udenlandsk valuta.

”Vig ligger geografisk placeret i hjertet af Odsherred. Derfor er det oplagt, at det er her, vi udvider den 

eksisterende lobby med en række nye selvbetjeningsmuligheder, som vi glæder os til at kunne tilbyde vores privat- og erhvervskunder i hele Odsherred”, fortæller Lars Peter Larsen.

Ugentlig lukkedag og sommerferielukket i Vig
Fra 8. august 2016 holder filialen i Vig som et forsøg lukket om mandagen. Indledningsvist er der dog en medarbejder i lobbyen om mandagen, der kan hjælpe med de nye selvbetjeningsmuligheder, fortæller Lars Peter Larsen. Derefter er det muligt at få telefonisk kontakt til en medarbejder om mandagen inden for sparekassens almindelige åbningstid.

For også at kunne tilbyde rådgivning i sommerferien holder filialen i Vig lukket i uge 29 og 30, hvor kunderne dog stadig har mulighed for at bruge pengeautomat mm. i filialens lobby.

"Vi har valgt at samle rådgivningen i to filialer i de to uger af sommerferien, hvor vi normalt ikke oplever den store efterspørgsel fra vores kunder. Kunderne er selvfølgelig velkomne til at kigge forbi eller aftale møder i vores filialer i Asnæs - der kun ligger 10 km. fra Vig - eller i Nykøbing. Har man brug for kontanter, kan man stadig bruge automaten i Vig", forklarer Lars Peter Larsen. 

Derudover er filialen i Vig åben som altid tirsdag til fredag.

Se oversigt over de lokale filialer i Odsherred nedenfor:

Vig
Nykøbing
Asnæs