Kom til gratis bObles tumletid i sparekassen i Vordingborg

Torsdag 14. juli mellem kl. 14 og 18 ruller, kravler, går og hopper vi os til en glad krop og en bedre kropsforståelse med bObles tumlemøbler i vores lokale filial på Algade 99 i Vordingborg.

baby til bObles tumletid i sparekassen

Leg er ikke bare leg. Det er også afgørende for børns indlæringsevne og motorik. Med en god kropsforståelse har børn nemlig lettere ved at lære, de fungerer bedre socialt og får en større tro på sig selv.

Derfor inviterer vi til leg og læring for børn mellem 0 og 6 år i bObles forunderlige farve- og formunivers i sparekassens lokale filial i Vordingborg. I bliver guidet og inspireret i en sjov og lærerig tumlesession af bObles ”elefantfører". 

Gratis goodiebag
De første 25 børn får en gratis goodiebag med hjem til en værdi af 300 kr.

Gratis deltagelse og ingen tilmelding
Arrangementet er gratis (normalprisen er 150 kr.), og man behøver ikke tilmelde sig - kig blot forbi filialen på Algade 99.

Gå gode råd om økonomien, når familien vokser
Som forælder har du samtidig mulighed for at få en række konkrete tips og råd om en bekymringsfri økonomi med børn i huset. Vi guider jer igennem junglen af emner som forsikringer, arv, testamente, pension, budget og børneopsparinger, så I får overblik og tryghed. 

Vi glæder os til at se jer!

Se invitation

Andre nyheder fra sparekassen