Bliv klogere på pension og investering

I løbet af april inviterer sparekassen alle interesserede til arrangementer om investering og pension i vores lokale filialer i Høng, Skælskør og Frederikssund.

Læs mere om de enkelte arrangementer og tilmelding nedenfor. Vi glæder os til at se dig.

Investering fra A til Z - Frederikssund 7. april fra kl. 18.30 til 21.00
De penge, du har stående på en almindelig konto, får du – med det nuværende renteniveau – højst sandsynligt ikke så meget ud af. Derfor kan det være en god idé at investere dele af din opsparing. Men hvordan? Og hvilke muligheder har du for at investere, hvad skal du tage stilling til, inden du går i gang og hvad med risiko, afkast og skat? Dette kan du blive klogere på, når sparekassens fondschef Kenn Andersen gæster sparekassens lokale filial i Frederikssund.

Falkensten Vin byder på smagsprøver af vin fra spændende vinområder, og sparekassen byder på en sandwich.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet via mail til frederikssund@spks.dk eller på telefon 47 37 15 15.

Piger og pension – Høng 7. april fra kl. 18.30 til 21.00
Hvordan vil du og din eventuelle familie gerne leve, når du går på pension, eller hvis du ulykkeligvis bliver ramt af en kritisk sygdom tidligere i livet? Det kan du blive klogere på denne aften, når sparekassens pensionsspecialist Hanne Hagelund og advokat Lotte Lindahl Andreasen gæster Høng afdeling. De fortæller blandt andet om, hvordan du sikrer dig selv og din eventuelle familie både nu og i fremtiden.

Arrangementet er kun for piger. Vi får besøg af pigerne fra Matas, der præsenterer skønne produkter fra Ole Henriksen og giver alle en goodiebag med hjem. 

Der er et begrænset antal plaser, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet via mail til hoeng@spks.dk eller på telefon 58 85 21 93.

Finansiel vejrudsigt – Skælskør 28. april fra kl. 19.00 til 20.30
Hvilke veje blæser de finansielle vinde i øjeblikket? Det giver investeringsspecialist i sparekassen Casper Kendra et indblik i, når sparekassen inviterer indenfor i filialen på Algade 18 i Skælskør. Derudover kan man få gode råd om, hvad man som investor skal være opmærksom på, og hvad sparekassen forventer af markederne i den nærmeste fremtid.

Sparekassen byder på kaffe og kage.

Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet til souschef Henrik Tengberg via mail til ht@spks.dk eller på telefon 59 57 60 30.

Andre nyheder fra sparekassen