Partnerskab med Dansk Håndbold

Sparekassen Sjælland har indgået et nyt spændende strategisk partnerskab med HRØ - Håndbold Region Øst.

Sparekassen har indgået et nyt strategisk partnerskab med HRØ - Håndbold Region Øst. Årets talenttræner Peter Jørgensen (i midten) flankeret af formanden for HRØs talentudvalg Tina Fensdal og presse- og direktionsrådgiver Jan Løve fra Sparekassen Sjælland.

Partnerskabsaftalen sætter fokus på uddannelse og talentudvikling af ledere, trænere og håndboldspillere øst for Storebælt. På HRØs repræsentantskabsmøde i Idrættens Hus i Brøndby blev årets talenttræner kåret, og valget faldt på Peter Jørgensen, der blandt andet træner U 14 drenge for HRØ.

I begrundelsen for valget af Peter Jørgensen lød det blandt andet fra formanden for HRØs talentudvalg Tina Fensdal: ”Det er med stor fornøjelse, at et enigt talentudvalg i samarbejde med Sparekassen Sjælland har fået mulighed for at kåre årets talenttræner 2015/16. Du er god til at lytte til spillerne, og når man lytter til dine medtrænere, er du altid ekstremt velforberedt og målrettet. Du formår at møde de unge, hvor de er, ligesom du har et særligt øje for at spotte dem, der måske har brug for en ekstra hjælpende hånd”.

Samarbejder om fælles værdier
”Tillykke med prisen til Peter Jørgensen. Vi ser frem til samarbejdet og partnerskabet med Dansk Håndbold øst for bæltet. HRØ arbejder målrettet med sine strategier, herunder det særlige fokus på talentpleje og uddannelse. Dermed deler HRØ og Sparekassen Sjælland værdier, der er væsentlige for en frugtbar udvikling af det nye spændende partnerskab”, siger presse- og direktionsrådgiver Jan Løve, der samtidig byder Dansk Håndbold velkommen som kunde i sparekassen.
 
HRØ fungerer som Dansk Håndboldforbunds regionale paraplyorganisation for alle håndboldklubber på Sjælland og i København.
 

Andre nyheder fra sparekassen