Reception for Hillerøds nye filialdirektør

Sten Weibel er ny filialdirektør i sparekassens filial i Hillerød, og det blev markeret ved en reception torsdag 10. marts, hvor mange besøgende kiggede forbi.

Der bydes velkommen til reception i hillerød Den nye filialdirektør i sparekassens filial i Hillerød Sten Weibel (th.) bød gæsterne velkommen til receptionen.

"Jeg er født og opvokset i Hillerød og har levet her det meste af mit liv. Hillerød er en dejlig by at bo i, og derfor er det også vigtigt for mig, at byen fortsætter den positive udvikling. Det vil sparekassen gerne være med til at sikre", fortalte Sten Weibel, der var glad for, at han havde fået muligheden for at blive filialdirektør i filialen, hvor han har været kunderådgiver de sidste fem år.

 "En af de vigtigste opgaver for mit hold og jeg er at profilere Sparekassen Sjælland som det naturlige stærke lokale alternativ i Hillerød og omegn. Det gør vi allerede ved at være tilstede og nærværende over for vores kunder og ved at indgå i forskellige lokale partnerskaber, der bakker op om talentudvikling og uddannelse", fortsatte den nye filialdirektør.

mennesker ved buffet ved reception i hilleroed Mange gæster kiggede forbi filialen i Hillerød for at byde Sten Weibel velkommen som nye filialdirektør.

Reception Hilleroed taler Ordførende direktør i Sparekassen Sjælland-koncernen Lars Petersson (th.) ønskede Sten Weibel (tv.) tillykke med sin nye stilling som filialdirektør.