Logo
Nyheder

Sparekassen Sjælland-Fyn støtter de unge basketballspillere i Holbæk

25. February 2021

Sparekassen forlænger partnerskabsaftale med Stenhus Basketball College.

På billedet ses områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard, og leder af Stenhus Sports College, Maja Liep.
På billedet ses områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard, og leder af Stenhus Sports College, Maja Liep.

Stenhus Basketball College giver unge gymnasieelever mulighed for at udvikle deres talent inden for elite basketball, samtidig med at de uddanner sig. Og netop kombinationen af uddannelse og talentudvikling er baggrunden for, sparekassen vælger at forlænge deres partnerskabsaftale til gavn for de unge spillere.

- Vi er glade og stolte over, at sparekassen fortsat vælger at støtte os, så vi kan blive ved med at udvikle unge talenter til Dansk Basketball. Nu ser vi frem til, at vi kan opleve spillere på banen igen og se dem iført spilletøj med sparekassens logo, siger Maja Liep, leder af Stenhus Sports College.

- Sparekassen har et stort fokus på at være med til at præge og støtte udviklingen i de lokalsamfund, vi er en del af. Derfor synes vi, det er vigtigt at støtte op om, at unge mennesker kan dyrke eliteidræt her i Holbæk. Et sådant tilbud kan også tiltrække og fastholde unge her i byen. Samtidigt giver spillerne på banen os alle nogle oplevelser, som vi kan være fælles om og stolte af, og det er vigtigt for et lokalsamfund, uddyber områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard.

For yderligere information eller spørgsmål kontakt områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard,tlf. 5948 1150 eller mail hml@spks.dk eller leder af Stenhus Sports College, MajaLiep,tlf. 5940 0948 eller mail li@stenhus-gym.dk.