Logo
Nyheder

Opbakning til de unge basketballspillere i Holbæk

21. October 2021

Sparekassen forlænger partnerskabsaftale med Stenhus Basketball College.

Billede: Henrik Hyldegaard og Maja Liep.
Billede: Henrik Hyldegaard og Maja Liep.

Sparekassen Sjælland Fyn har valgt at forlænge partnerskabsaftalen med Stenhus Basketball College, som giver unge talenter inden for elite basketball mulighed for at få en uddannelse samtidig med, at de spiller basketball på et højt plan.

"Vi er meget glade for, at sparekassen stadig støtter os til gavn til for de unge spillere. Vi er stolte over, at vi her i Holbæk har mulighed for at udvikle unge talenter til Dansk Basketball. Så det betyder meget for os, at lokale virksomheder som Sparekassen Sjælland Fyn bakker op om vores arbejde", siger Maja Liep, leder af Stenhus Sports College.

Også i sparekassen er man glade for, at samarbejdet med Stenhus Basketball College fortsætter:

"Vi synes, det er vigtigt at støtte talentpleje og uddannelse af unge, og det er fantastisk, at der er mulighed for at dyrke eliteidræt i Holbæk. Det giver bestemt et løft til området, og er med til at gøre det attraktivt også for de unge at være her i byen. Vi glæder os altid over at se de unge spillere på banen, og det fællesskab, der er om at dyrke en idræt, giver gode oplevelser til både dem på og udenfor banen", fortæller Henrik Hyldegaard, kunderådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn i Holbæk.

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt kunderådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn Henrik Hyldegaard på tlf. 5948 1152 eller mail hhl@spks.dk eller leder af Stenhus Sports College Maja Liep på tlf. 5940 0948 eller mail li@stenhus-gym.dk.