Logo
Nyheder

Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn sammenlægges

8. February 2016

Sparekassen Sjælland erhvervede i august 2013 Sparekassen Fyn, der siden da er blevet drevet som et selvstændigt datterselskab.

Bestyrelsen for Sparekassen Sjælland A/S-koncernen har besluttet, at Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn
sammenlægges under det nye navn Sparekassen Sjælland-Fyn A/S.

På trods af sammenlægningen af de to sparekasser – og det formelle navneskifte til Sparekassen Sjælland-Fyn A/S – bibeholdes de to velkendte navnetræk Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn. Derfor skal der ikke nye skilte op på sparekassens i alt 42 filialer fra Middelfart til Dragør.

Uændrede kundevilkår og priser
Sammenlægningen medfører hverken forringede vilkår eller prisstigninger for sparekassens kunder på Sjælland eller Fyn. Derimod vil alle sparekassens kunder fremover have mulighed for at blive betjent i alle vores filialer på begge sider af Storebælt.

Ny forstærket direktion på plads
I forbindelse med sammenlægningen udvides og forstærkes koncernens direktion.

Med administrerende direktør Lars Petersson i spidsen indgår Bruno Riis-Nielsen (nuværende underdirektør i Sparekassen Sjælland) og Flemming Bisgaard Nielsen (nuværende administrerende direktør i Sparekassen Fyn) fremover i sparekassens direktion.

Ingen fyringer
Sammenlægningen afstedkommer ingen afskedigelser hverken på Sjælland eller Fyn, da antallet af medarbejdere der står over for pensionering svarer til behovet for at trimme organisationen.

Læs mere om sammenlægningen af Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn i den udsendte selskabsmeddelelse.

For yderligere information:
Kontakt presse- og direktionsrådgiver Jan Løve, 40 10 76 44, [email protected]

Læs selskabsmeddelelse