Logo
Nyheder

Sparekassen henter eks-borgmester som ny udviklingsdirektør

9. May 2018

Den 42-årige tidligere Holbæk-borgmester, Søren Kjærsgaard, er blevet hentet til Sparekassen Sjælland-Fyn som ny udviklingsdirektør.

Sparekassen Sjælland-Fyn Hovedsaedet i Holbæk

Adm. direktør Lars Petersson fra Sparekassen Sjælland-Fyn forklarer, at Søren Kjærsgaard som udviklingsdirektør skal skabe gode relationer til nøgleinteressenter i det offentlige rum og udvikle idéer og initiativer, som blandt andet skal styrke sparekassens erhvervsprofil.

Søren Kjærsgaard sad frem til årsskiftet som borgmester gennem otte år i Holbæk Kommune.

"Vi får med Søren Kjærsgaard en stor og kompetent kapacitet med ombord på holdet. Han er den helt rigtige til stillingen, og den helt rigtige til at styrke Sparekassen Sjælland-Fyns lokale relationer i de områder, vi er til stede. Vi vil gerne være med til at sikre det bedst mulige samarbejde mellem offentlige og private virksomheder til glæde for væksten i lokalområderne," siger Lars Petersson.

Og netop Søren Kjærgaards baggrund som tidligere borgmester og uddannet jurist, giver det rigtige mix, mener Lars Petersson.

"Søren Kjærsgaard forstår, hvordan et lokalsamfund fungerer, og hvilke behov det har og ikke har. Samtidig har han en faglig indsigt i bl.a. de juridiske aspekter. Og sidst men ikke mindst, så brænder han for at kunne bidrage til væksten i lokalområderne - ikke bare i Holbæk, hvor han har sine rødder, men på hele Sjælland og Fyn, som bliver hans virkeområde," siger Lars Petersson.

Selv forklarer Søren Kjærsgaard om det nye job i Sparekassen Sjælland-Fyn:

"Jeg er rigtig glad for, at jeg nu får mulighed for at kunne bruge de kompetencer, jeg har bygget op i mit politiske virke som blandt andet borgmester gennem otte år. Min vigtigste opgave bliver at sikre fremdrift i projekter med nye forretningsmuligheder i både offentligt og privat regi. Jeg ser frem til at få kortlagt de potentialer, som blandt andet ligger i samarbejdet mellem offentlige virksomheder og sparekassen. Jeg glæder mig til at samarbejde med direktionen og de mange andre medarbejdere. Det er et drømmejob for mig at kunne bidrage til at udvikle Sparekassen Sjælland-Fyns forretningsområder," siger Søren Kjærsgaard.

Den nye udviklingsdirektør tiltræder 1. juni.

Søren Kjærsgaard har været borgmester i Holbæk Kommune fra 2010 - 2017. Siden har han været 2. viceborgmester, medlem af økonomiudvalget og gruppeformand for Venstre i kommunalbestyrelsen. Samtidig har han været formand for Miljømærkenævnet under Miljø- og Fødevareministeriet siden februar 2018. Herudover har Søren Kjærsgaard en lang karriere bag sig, hvor han i næsten et årti har arbejdet som advokat hos blandt andre Dansk Erhverv og Danmarks største advokatkæde, Advodan. Søren Kjærsgaard er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet. Han udtræder af kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune i forbindelse med sin ansættelse i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Kontaktinformation
For yderligere information kontakt Morten Huse Eikrem-Jeppesen, PressConnect, +45 53 85 07 70