Logo
Nyheder

Sammen med Motivhuset styrker vi små iværksættere og erhvervsdrivende

7. June 2024

Et intensivt uddannelsesforløb i Roskilde har hjulpet virksomheder med at opnå vækst og robusthed gennem konkrete strategier og visioner.

Gruppebillede, iværksættere

Et intensivt udviklingsforløb, vi har arrangeret sammen med Motivhuset, har netop afsluttet sit succesfulde forløb med at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at forbedre deres forretning.

I løbet af 11 uger deltog 19 virksomhedsejere i fem workshops om praktisk forretningsudvikling og eksekvering. Deltagerne netværkede og fik individuelle opfølgende samtaler for at sikre, at den indlærte viden blev implementeret i deres virksomheder.

Der blev uddelt præmier, herunder en hovedpræmie på 30.000 kr. til den "bedste udvikling," som vi havde sponsoreret.

Deltagerne har rykket sig markant

Peter Gloggengiehser Knudsen, direktør i Motivhuset, observerede markante resultater hos deltagerne.

"Når de har succes, er det intensivt og lærerigt. De har ageret på alle de planer, som ofte ender i skuffen," siger han.

Sparekassen vil udvikle fremtidens virksomheder

Merete Friis, erhvervsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, understreger betydningen af samarbejdet for at skabe succesfulde virksomheder i Danmark. 

"Vi vil gerne være med til at udvikle fremtidens virksomheder. Dette er en unik mulighed for at hjælpe virksomheder fra, hvor de nu engang er, til der, hvor de gerne vil være," siger hun og tilføjer: ”Forløbet med Motivhuset understøtte

img

Tim Hansen vinder hovedpræmien

Tim Hansen fra Malerfirmaet Kurt Hansen vandt hovedpræmien på 30.000 kr. Han er meget taknemmelig for forløbet og er nu klar til fuldt at overtage familiefirmaet med nye ambitioner.

"Det her er en af de største anerkendelser, jeg endnu har fået i min karriere. Tusind tak til Mo-tivhuset og Sparekassen Sjælland-Fyn for at tage mig igennem dette hårde, udfordrende og givende forløb. Jeg ser frem til at bruge den læring og støtte, jeg har fået, til at videreudvikle min virksomhed," udtaler Tim Hansen.

img

Vi presser grænserne

Peter Gloggengiehser Knudsen er meget tilfreds med deltagernes engagement. 

"Stemningen er meget godt afbilledet her bag ved mig, hvor der er folk i solskin, glade og op-timistiske. De har et håb for, at den udvikling, de har sat i gang, faktisk virker," afslutter han med et stort smil.

De har nu en vision, strategi og plan

Merete Friis har set imponerende udviklinger blandt deltagerne.

"Virksomhederne er gået fra at være usikre til at have en vision, strategi og plan, som de har eksekveret på. Hvis de fortsætter i samme takt, får vi nogle spændende virksomheder, som kan skabe vækst og arbejdspladser i deres lokalområder," fortæller hun.

Deltagerne er nu vendt tilbage til deres virksomheder, klar til at fortsætte rejsen. Nogle har modtaget en præmiecheck, mens andre har fået værdifulde værktøjer og læring med hjem.

Se videoen her, hvor vi har fulgt deltagerne gennem workshoppen

Fakta om udviklingskonkurrencen

Arrangører: Motivhuset ApS og Sparekassen Sjælland-Fyn
Varighed: 11 uger
Deltagere: 19 virksomhedsejere
Workshops: 5 intensive workshops med fokus på forretningsudvikling og eksekvering
Sparring: Individuelle opfølgende samtaler og sparringssessioner gennem Connect Denmark
Præmiesum: 50.000 kr, herunder 30.000 kr til "bedste udvikling"
Afslutning: Præmieoverrækkelse og fejring på Restaurant Bryggergården i Roskilde