Logo
Nyheder

Få mere ud af din opsparing med en investeringsaftale

28. August 2020

Hvis du gerne vil se beløbet vokse, kan det være en god idé at investere dele af eller hele din opsparing. Hvis du ikke ved, hvordan du bedst muligt kan investere dine penge, så står vores erfarne investeringsspecialister klar til at hjælpe dig.

Investeringsrådgiver med fokus på markederne

Hvis du – ligesom mange andre danskere – har en opsparing stående på en almindelig konto, så får du med det nuværende lave renteniveau ikke meget ud af det. Faktisk risikerer du, at din opsparing over tid mister sin værdi. Det gør den på grund af inflation – det faktum, at priser på fx fødevarer m.m. stiger år for år.

Du har som kunde i Sparekassen Sjælland-Fyn forskellige muligheder for at investere din formue. Med en investeringsaftale i sparekassen vil vores dygtige investeringsspecialister forvalte dine investeringer for dig. Så slipper du for at følge de finansielle markeder tæt, og tage stilling til eksempelvis aktieanbefalinger og markedsudvikling.

Læs mere om sparekassens investeringsaftale

Overvejer du at gå i gang med at investere? 

Vi giver dig her et overblik over, hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du gerne vil i gang med at investere.

Få 5 gode råd til at komme i gang med at investere

Du bestemmer selv beløb, og hvor stor en risiko du vil tage

Vil du gerne se din opsparing vokse, kan vi hjælpe dig med at investere dine penge – naturligvis først efter, vi har sikret os, at vi kender dine behov, og hvor stor en risiko du ønsker at tage. På baggrund af en snak med dig afdækker vi nemlig din investeringsprofil. Du behøver ikke investere hele din opsparing – du kan komme i gang med selv mindre beløb.

Kontakt din lokale filial eller rådgiver for en snak om mulighederne. Vi har erfarne og dygtige investeringsspecialister i Sparekassen Sjælland-Fyn, der står klar til at hjælpe dig godt i gang.

Sådan får du en investeringsaftale

Al investering er forbundet med risiko, og du kan opleve perioder med negative afkast. Hvis du ønsker at oprette en investeringsaftale, skal du kontakte din rådgiver eller lokale filial i Sparekassen Sjælland-Fyn for at få specifik rådgivning, der er tilpasset din økonomi og dine behov.
Vær opmærksom på, at tidligere perioders afkast ikke kan bruges som en pålidelig indikator for den fremtidige kursudvikling og de fremtidige afkast.