Logo
Nyheder

Sparekassen Sjælland-Fyn støtter basketballtalenter

11. October 2019

Muligheden for at støtte talentudvikling under uddannelse er grunden til, at banken har indgået partnerskabsaftaler med Stenhus Basketball College og Elite Basketball Sjælland.

Fra venstre: leder af Stenhus Sports College, Maja Liep, Områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard, og medstifter af Elite Basketball Sjælland, Jesper Sørensen.
Fra venstre: leder af Stenhus Sports College, Maja Liep, Områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard, og medstifter af Elite Basketball Sjælland, Jesper Sørensen.

Sparekassen Sjælland-Fyn har netop indgået to partnerskabsaftaler med henholdsvis Stenhus Basketball College og Elite Basketball Sjælland, som skal hjælpe unge gymnasieelever – piger og drenge – med at udvikle deres talent inden for basket under uddannelse.

Fælles for de to aftaler er, at det økonomiske bidrag er altafgørende i driften af talentudviklingsmiljøet på Stenhus Basketball College. Jesper Sørensen, der er medstifter af Elite Basketball Sjælland og én af holdets trænere, forklarer, at samarbejdet med sparekassen bidrager til at facilitere et senior-elitemiljø for de unge drenge:

”Med aftalen kan vi sikre et fortsat højt niveau med dygtige trænere til vores talentfulde spillere, og vi kan bygge en bro fra et ungt elitemiljø til 1. division for herrer. De unge drenge fra Stenhus Basketball College kan få lov til at spille med dygtige seniorspillere, og det betyder, at de udvikler sig endnu mere.”

Talentudvikling under uddannelse
Områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Henrik Møllegaard, fortæller, at banken har valgt at støtte op om Elite Basketball Sjælland og Stenhus Basketball College, fordi de får talentudvikling og uddannelse til at gå hånd i hånd:

”I sparekassen vægter vi talentudvikling og uddannelse højt, og vi vil gerne anerkende og støtte op om Elite

Basketball Sjælland og Stenhus Basketball College, som forener de to ting,” uddyber områdedirektøren og tilføjer:

”Vi er stolte over, at vores logo fremover er på de dygtige basketballspilleres spillertøj.”

Lokal synergi
Ligesom Sparekassen Sjælland-Fyn har Elite Basketball Sjælland og Stenhus Basketball College rødder i Holbæk.

Maja Liep, der er leder af Stenhus Sports College – som foruden basketball faciliterer elitetræning inden for badminton, fodbold, håndbold og tennis – fortæller, at sponsoraftalen mellem Stenhus Basketball College og sparekassen er en fin lokal synergi:

”Det giver rigtig god mening, at en lokal aktør som Sparekassen Sjælland-Fyn går ind og støtter et lokalt og regionalt talentmiljø. Og vi er naturligvis glade for aftalen, da det er afgørende, at vi har økonomi til at udvikle vores talenter.”

Jesper Sørensen fra Elite Basketball College istemmer og tilføjer afslutningsvis:

”Siden vi startede Stenhus Basketball College for ti år siden, har den regionale og lokale forankring været vigtig, fordi der er et stort potentiale på Vestsjælland. Så det er et stort skulderklap, at sparekassen støtter op om os.”