Nyheder

Sådan er du dækket ved indbrud i din Netbank

5. September 2018

Her kan du læse mere om, hvordan du er dækket, hvis du skulle opleve, at din Netbank bliver misbrugt.

Det er heldigvis meget sjældent, sparekassen oplever, at kunder bliver udsat for indbrud i eller misbrug af deres Netbank. Og skulle det ske, er du som privat- og erhvervskunde heldigvis automatisk godt dækket, mens foreninger har mulighed for at købe særskilt forsikring i sparekassen.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du er dækket som henholdsvis privat-, erhvervs og foreningskunde.

Privatkunde
Er du privatkunde i sparekassen og får misbrugt din Netbank, dækker sparekassen som udgangspunkt dit tab – uanset hvor stort et beløb, det drejer sig om.

Vær dog opmærksom på, at du i særlige tilfælde selv skal betale selvrisiko.

Læs mere i vilkår for Netbank

Erhvervskunde
Som erhvervskunde med en Netbank Erhverv i sparekassen er du automatisk omfattet af en forsikring, der sikrer dig og din virksomhed i tilfælde af indbrud i din Netbank Erhverv.

Vær dog opmærksom på, at der er særlige typer af erhvervsvirksomheder, der ikke automatisk er dækket. Er din virksomhed ikke dækket, kan du kontakte sparekassen for køb af forsikring.

Læs mere om, hvordan du er dækket

Foreninger
Foreninger er ikke automatisk dækket ved eventuelt misbrug af eller indbrud i Netbank. Derfor anbefaler vi, at foreninger kontakter sparekassen, der kan hjælpe med rådgivning og eventuelt køb af forsikring.

Vil du vide mere om, hvordan du er dækket, er du velkommen til at kontakte din rådgiver eller lokale filial.