Logo
Nyheder

Vil du slippe for at betale hele sommerferien sydpå på én gang?

15. May 2019

Sommerferien nærmer sig, og måske du allerede er godt i gang med at planlægge årets destination, hvis du skal ud at rejse? Ligegyldig om rejsen går til Barcelona eller Bali, kan prisen hurtigt løbe op, og det kan føles som et stort beløb, der bliver trukket ud af din daglige økonomi.

Mastercard

Book rejsen nu, men betal løbende
Nu tilbyder vi dig som noget helt nyt muligheden for at få et Mastercard Kredit Guld med en kredit på op til 50.000 kr., som du løbende kan betale af på. Vælger du at bruge kreditten, betyder det, at du kan booke årets rejse nu, men i stedet for at få trukket hele det samlede beløb for flybilletter, hotel m.m. på én gang, betaler du hver måned et mindre beløb.

Det giver dig luft i din økonomi og muligheden for fortsat at kunne betale fx en uforudset udgift, der pludselig skulle dukke op, når rejsen er betalt.

Bestil dit kort nu, eller læs mere om dine muligheder med et Mastercard Kredit Guld


Selv hvis du ikke vælger at benytte kreditten, er der mange andre gode fordele ved at have et Mastercard Kredit Guld, når du skal ud at rejse:

Du får forsikringer med i købet
Med et Mastercard Kredit Guld slipper du for at skulle tilkøbe dyre rejseforsikringer. Du får nemlig en række forsikringer, der dækker dig og din familie i op til 60 dage, fx hvis:

  • Dit fly eller din bagage bliver forsinket
  • Du eller et familiemedlem bliver syg på rejsen, kommer ud for en ulykke og/eller skal bruge hjemtransport.

Få rabat og dækket din selvrisiko, når du lejer bil
Skal du leje bil på rejsen, får du 10 % i rabat på billeje i hele verden, hvis du lejer gennem AVIS eller Hertz.

Samtidig får du dækket din selvrisiko (op til 5.930 kr.), hvis du lejer bil, båd og autocamper og er så uheldig, at der sker en skade.

Du kan bruge dit Mastercard over hele verden, og det er derfor et godt kort at have med på rejsen.

Se flere fordele ved kortet her

Kontakt os, hvis du har spørgsmål
Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om dine muligheder for at få et Mastercard Kredit Guld, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte din rådgiver eller lokale filial.