Logo
Nyheder

15 nye byggegrunde på Anneberg Bakke i Nykøbing Sjælland

9. April 2019

Nu bliver der mulighed for at erhverve en attraktiv byggegrund i Nykøbing Sjælland. Sparekassen Sjælland-Fyn sætter 15 nye byggegrunde til salg på Anneberg Bakke. Det sker i samarbejde med Nybolig Odsherred, der skal forestå salget af arealet, som ligger i tilknytning til Anneberg Parken.

gravmaskiner og personer ved siden af fra Annebergparken

Sparekassen Sjælland-Fyn har sammen med konsortiet Vig Byg ApS haft stor succes med boligudviklingen på Vig Bakke. Der har været en enorm lokal opbakning til projektet, et stærkt samarbejde mellem de lokale virksomheder og en effektiv og smidig sagsbehandling i Odsherred Kommune. Det har givet Sparekassen Sjælland-Fyn blod på tanden – og nu skal boligudviklingen også have et skub i Nykøbing Sjælland.

”Vi oplever en spirende optimisme i Odsherred, som vi gerne vil være med til at understøtte med mere udvikling og flere boligmuligheder. Sidste år engagerede vi os i Vig Bakke-projektet, og nu er turen kommet til Anneberg Bakke som det næste. Der er blevet taget rigtig godt imod vores initiativer for at skabe mere liv, flere bosætningsmuligheder og lokal beskæftigelse. Derfor forsøger vi nu at sætte skub i endnu mere," udtaler udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Søren Kjærsgaard.

Stigende interesse for nybyggeri i Odsherred
Sparekassen Sjælland-Fyn har sammen med Nybolig Odsherred genetableret projektet på Anneberg Bakke, efter det har ligget hen i flere år. Interessen for at bygge nyt i Odsherred er stigende og den efterspørgsel, forsøger man nu at komme i møde med 15 nye byggegrunde, der er klar til overtagelse 1. juli 2019.

Lokalplanen for området er på plads. Det er den tidligere vedtaget Lokalplan nr. 2012-2020 fra april 2013. Grundene er dermed lige at gå til, og et byggeri

kan være i gang allerede senere på året, hvis det har købernes interesse.

Et enestående kulturmiljø
Der er allerede en forhåndsinteresse for grundene. Interesserede købere har nemlig, siden byggegrundene tidligere var på vej til at blive solgt, hængt ved og løbende spurgt ind til, hvornår salget starter op.

Hos Nybolig Odsherred glæder man sig derfor til at komme i gang:

”Det er et enestående kulturmiljø, der er omkring Anneberg, og det gør udstykningen til noget ganske særligt. Grundene i udstykningen er alle over 1.000 m² – de største omkring1.500 m² – og flere af dem har udsigt over Isefjorden. Og det er endda til særdeles attraktive priser fra 195.000 kr. Det er en lækkerbisken for dem, der gerne vil bo i Nykøbing Sjælland,” fortæller Mikkel Henriksen fra Nybolig Odsherred.

Området er afgrænset af Annebergparken og det åbne land. I umiddelbar nærhed findes Grønnehaveskoven, Nykøbing Havn, Anneberg Gods, Hempel Glasmuseum og Anneberg Restaurant. Der er mange muligheder for at gå ture og motionere med områdets mange stier i og omkring Anneberg Parken og Grønnehaveskoven.

Grundene sælges byggemodnet med el, vand og kloak, og der er mulighed for gode priser på tilslutning til fibernet og varmeforsyning fra Nykøbing Fjernvarme.

Har du spørgsmål til byggegrundende?


Kontakt Nybolig Odsherred