Logo
Nyheder

Nye lejeboliger i centrum af Skælskør

15. March 2021

Sparekassen Sjælland-Fyn sætter gang i renovering af ejendommen på Algade.

filialen i skælskør

Sparekassen ejer den flotte bygning på Algade 18 i Skælskør, hvor sparekassen har sin filial. Nu bliver der sat gang i en større ombygning, så lokalerne kan give rum for nye lejligheder og plads til ekstra erhvervslejemål. Det er de to øverste etager af ejendommen samt dele af stueetagen, som bliver omdannet til 12 nye lejelejligheder på 80 til 120 m2. Desuden bliver der i stueetagen plads til en lokal erhvervsdrivende, som ønsker en butik eller anden forretning ud mod Algade.

- Det bliver attraktive lejemål for folk, der ønsker at bo centralt i Skælskør. Vi har valgt at investere et betydeligt beløb i dette projekt, og vi ser frem til at give vores ejendom nyt liv og formål. Det er vigtigt for sparekassen at være med til at præge udviklingen i de lokalområder, hvor vi er tilstede, så de mindre byer fortsat bliver et godt sted at leve, arbejde og drive

virksomhed. Derfor har vi også fokus på at bruge lokale håndværkere m.m. til projektet, siger Lars Petersson, adm. direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

- Jeg er meget glad for, at bygningen kommer til at rumme både bolig, erhverv og bank, hvilket vil give mere liv til området. Filialen her på Algade 18 vil også blive renoveret, og vi glæder os til at kunne byde velkommen i de fine nye lokaler, tilføjer Julia Heinecke, filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Skælskør.

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Skælskør, Julia Heinecke på tlf. 5957 6039 eller mail [email protected].