Logo
Skift bank til sparekassen

Hvad er Sparekassen Sjælland-Fyn for en bank?

Her på siden kan du læse mere om Sparekassen Sjælland-Fyn, og hvad du får som kunde i sparekassen.

Susanne-Storm-Terp-fra-Faaborg

Overvejer du at skifte bank?Dit stærke lokale alternativ

Sparekassen Sjælland-Fyns logo lyser op overalt på Sjælland og Fyn, og vores formål og mission er i store træk det samme som ved grundlæggelsen i 1825: at bidrage til at gøre lokalområderne til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed.

I Sparekassen Sjælland-Fyn får du en lokal filial, der ligger lige nede om hjørnet, og en fast personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi. Hos os kommer du ikke til at føle dig som et nummer i rækken.

Kundernes økonomiske tryghed

Vi er overbeviste om, at der er behov for en stærk lokal og regional bank med en forretningsmodel, der er kendetegnet ved mere end det, der kan sættes to streger under i et regneark.

Derfor sætter vi samfundsansvar og kundernes økonomiske tryghed før den sidst tjente krone. Vi går dog ikke på kompromis med en sund, solid og stabil drift og en markedskonform indtjening, der er sammenlignelig med andre pengeinstitutter på vores størrelse.

Mere end 160.000 kunder har valgt Sparekassen Sjælland-Fyn - og mange nye kommer til hver dag. Det skyldes blandt andet, at vi sætter en ære i at være der for vores kunder i alles livets faser.

Hvad får du som kunde hos os?

Nedenfor kan du se, hvad du bl.a. får som kunde i Sparekassen Sjælland-Fyn.

  • En personlig og lokalkendt rådgiver, som er til at få fat i – mød os i din lokale filial, få rådgivning over telefonen eller brug vores digitale kanaler.
  • Attraktive vilkår – med PrivatFRI får du en overskuelig hverdagsøkonomi med færre gebyrer. Ring og hør om dine muligheder for at få PrivatFRI. Læs mere om PrivatFRI.
  • Hurtige ekspeditionstider – vi ved, at det er vigtigt at handle hurtigt, når drømmeboligen er fundet, eller spørgsmål til hverdagsøkonomien presser sig på.
  • En kompetent sparringspartner, som ikke får bonus for at sælge dig noget – vi rådgiver med afsæt i dine ønsker og behov inden for privat-, erhvervs- og formueområdet. Læs mere her.
  • En lokal bank, der kender og engagerer sig i din by – vi arbejder aktivt for at gøre en forskel for dit lokalområde gennem lokalt samarbejde og lokale partnerskaber. Læs mere her.