Logo
Idrætscenter Midtfyn

Fynsk samlingspunkt reddet efter konkurs

Sammen med lokale ildsjæle har Sparekassen Sjælland-Fyn sikret, at det lokale fyrtårn og samlingspunkt Idrætscenter Midtfyn fortsat kan danne rammen om gode oplevelser.

Skammel i svømmehal

Den 1. juli 2019 gik det daværende Midtfyns Fritidscenter konkurs. Det var en nyhed, der skabte bekymring og ærgrelse på hele Midtfyn.

Heldigvis var lokale ildsjæle sammen med Sparekassen Sjælland-Fyn hurtige til at finde en løsning, der betød, at centret blev købt af en nyoprettet selvejende institution. Og allerede den 1. september 2019 kunne borgere og foreninger igen få glæde af svømmehal, træningscenter og øvrige faciliteter – nu under navnet ”Idrætscenter Midtfyn”.

Mere end bare et idrætscenter
Centret har spillet og spiller fortsat en central rolle for hele det midtfynske samfund. Der bliver skabt mange gode relationer og holdbare venskaber, når både børn og voksne mødes for at dyrke sport i fællesskab til f.eks. fodbold, håndbold, træning og i svømmehallen.

Det er også blandt årsagerne til, at Sparekassen Sjælland-Fyn var hurtig til at træde til, da centret havde brug for en håndsrækning.

”Vi er glade for at kunne være med til at videreføre centeret, som er et samlingspunkt for hele Midtfyn. Omkring 700.000 besøger centeret om året, så da vi erfarede, at det gik konkurs, kastede vi os ind i videreførelsen af det fra dag ét,” fortæller udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Søren Kjærsgaard.

Læs mere om Idrætscenter Midtfyn på deres hjemmeside