Coronavirus: Dine muligheder og vores anbefalinger i den kommende tid

Sparekassen Sjælland-Fyn følger myndighedernes anbefalinger, og vi vil i den kommende tid holde møder over telefonen, ligesom vi aflyser arrangementer og receptioner. Men du kan som altid kontakte os og få hjælp, hvis du har brug for det.

Mads Wallin

Udover at opfordre både medarbejdere og kunder til at følge myndighedernes generelle anbefalinger, har Sparekassen Sjælland-Fyn lavet en række tiltag, der skal mindske risikoen for spredning af coronavirus.

Vi holder møder over telefon

Vi vil rigtig gerne holde møder med og hjælpe vores kunder i vores filialer. Men da smitten spredes via fysisk kontakt mellem mennesker, ønsker vi at begrænse antallet af kunder, der kommer ind i filialerne.

  • Har du allerede aftalt et møde med din rådgiver, bliver du kontaktet, så vi i stedet kan holde mødet over telefonen eller finde et andet alternativ.
  • Ønsker du at aftale et nyt møde med os, kontakter du din rådgiver eller lokale filial, og så aftaler I en tid til et telefonmøde.
  • Har du brug for at komme ned i en af vores filialer og få hjælp, beder vi dig som udgangspunkt om at kontakte os på forhånd. Fra og med mandag den 16. marts er dørene nemlig lukket. Der er naturligvis medarbejdere i filialen, der sørger for at lukke kunder ind, hvis der derudover opstår noget akut.

Du kan bruge vores lobby og hæveautomater, som du plejer

Du kan fortsat besøge vores lobbyer, hvor du har mulighed for at hæve og indsætte både danske kroner og euro i vores automater. 

Har du brug for at overføre penge, handle aktier, få overblik over dine konti eller lignende, kan du bruge din Mobilbank og Netbank som altid.

Har du brug for eller allerede bestilt valuta?

Da pengesedler udgør en særlig smittefare, og behovet – på grund af de nuværende rejsevejledninger – samtidig er faldende, lukker vi for bestilling af valuta fra og med den 12. marts.

Sådan er du dækket af din rejseforsikring

Har du allerede bestilt valuta, men har du ikke brug for den alligevel på grund af en aflyst rejse, kan du kontakte din rådgiver, der sørger for at få valutaen retur – uden omkostninger for dig.

Vi aflyser planlagte receptioner og arrangementer i marts

Det betyder, at bl.a. nedenstående receptioner og arrangementer er aflyst:

  • Reception den 20. marts for kunderådgiver Steen Gundertofte i Ringe, der går på pension
  • Reception den 20. marts i Skælskør i anledning af, at Julia Heinecke bliver ny filialdirektør
  • Fyraftensmøde den 24. marts i Odense City om VSO-ordningen
  • Arrangement med Familie Testamente i Køge den 30. marts. 

Ring til os eller send en mail

Hvis du har spørgsmål eller brug for vores hjælp, kan du som altid kontakte din rådgiver eller lokale filial på telefon eller mail.

Find din lokale filial eller rådgiver

Du kan også altid ringe til os på tlf. 59 48 10 00.
Du kan komme i telefonisk kontakt med os i følgende tidsrum:

  • Mandag-torsdag fra kl. 8 til 20
  • Fredag fra kl. 8 til 16 

Pas godt på dig selv og hinanden

Vi håber på og takker for vores kunders forståelse i den kommende tid, hvor vi må passe godt på os selv og hinanden – hver især må vi gøre vores bedste for at mindske risikoen for spredning af coronavirussen (Covid-19). Vi opdaterer løbende denne side, hvis myndighederne laver nye retningslinjer, eller vi ændrer på vores tiltag eller anbefalinger.

www.coronasmitte.dk kan du holde dig opdateret om udviklingen og myndighedernes opfordringer.