Vi holder åbent - men stadig ikke helt som normalt

I sparekassen ønsker vi at sikre både medarbejdere og kunder bedst muligt i den kommende tid. Derfor har vi indført en række foranstaltninger, du som kunde skal være opmærksom på, når du vil besøge sparekassen. Vær derfor bl.a. opmærksom på vores ændrede åbningstider i filialerne. Du kan som altid kontakte os via mail eller telefon, ligesom du stadig har mulighed for at aftale et møde med os. Kort sagt: Vi er der stadig for dig.

Facade_Haslev Her på siden kan du læse mere om sparekassens tiltag for at mindske risikoen for spredning af coronavirus.

Vi holder fortsat dørene lukket i København og Odense

På baggrund af den nuværende udvikling i smitten med coronavirus har vi valgt fortsat at holde dørene lukket til vores filialer i København og Odense. Vi sidder som altid klar til at hjælpe dig over telefon og mail, men har du ikke aftalt et møde med os, er dørene lukket, hvis du besøger følgende filialer: 

  • Amagerbrogade
  • Dragør
  • Frederiksberg
  • Østerbro
  • Islands Brygge
  • Odense City
  • Odense Nord
  • Dalum 

Dørene er åbne fra kl. 13-16 i vores øvrige filialer

I vores øvrige filialer på Sjælland og Fyn har du mulighed for at kigge forbi fra kl. 13.00-16.00 på filialens almindelige åbningsdage, hvis du har brug for vores hjælp eller fx vil have adgang til din værdiboks. Bemærk dog, at vi fortsat holder dørene helt lukket i vores filial i Vig.

Fysiske møder og møder over telefonen

Hvis du har behov for at holde et fysisk møde med din rådgiver, kan du gøre det inden for hele vores almindelige åbningstid. Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anvisninger, når du kommer til møde, hvilket bl.a. betyder, at vi sikrer en god hygiejne og at holde afstand.

Vi vil dog fortsat også have fokus på at holde så mange møder som muligt digitalt eller over telefonen.

Ring til os eller send en mail

Hvis du har spørgsmål eller brug for vores hjælp, kan du som altid kontakte din rådgiver eller lokale filial på telefon eller mail.

Find din lokale filial eller rådgiver

Du kan også ringe til os på tlf. 59 48 10 00. Vi har åbent for telefonerne:

  • Mandag-torsdag fra kl. 8 til 20
  • Fredag fra kl. 8 til 16

Du kan bruge vores døgnåbne lobby og hæveautomater, som du plejer

Du kan fortsat besøge vores lobbyer, hvor du har mulighed for at hæve og indsætte både danske kroner og euro i vores automater.

Har du brug for at overføre penge, handle aktier, få overblik over dine konti eller lignende, kan du bruge din Mobilbank og Netbank som altid.

Vi håber på forståelse

Vi håber på og takker for vores kunders forståelse i denne tid, hvor vi gør vores bedste for at mindske risikoen for spredning af coronavirus. Vi håber, at vi alle fortsat kan holde afstand og passe på både os selv og hinanden. Vi opdaterer løbende denne side, hvis myndighederne laver nye retningslinjer, eller vi ændrer på vores tiltag eller anbefalinger.

www.coronasmitte.dk kan du holde dig opdateret om udviklingen og myndighedernes opfordringer.

Øvrige relevante informationer vedr. corona

Vi vil gerne gøre vores for, at vores kunder føler sig hjulpet og trygge i den nuværende situation. 

Læs mere om, hvordan vi er klar til at hjælpe dig


Har du en nært forestående rejse? 

Læs mere om, hvordan du er dækket af din rejseforsikring