Du kan igen besøge din lokale filial

Fra og med mandag den 10. maj åbner vi igen dørene til vores filialer i tidsrummet fra kl. 10 - 13. Uden for dette tidsrum kan du som altid komme i kontakt med os via mail eller telefon, ligesom du har mulighed for at aftale et møde med din rådgiver i filialen.

Facade_Haslev
Vi åbner igen dørene til vores filialer

Fra og med mandag den 10. maj har vi igen valgt at åbne dørene til vores filialer i tidsrummet fra kl. 10 - 13. Du kan derfor igen kigge forbi din lokale filial  og vi glæder os til at se dig!

Vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer om afstand, og vi står klar til at tage i mod dig med både mundbind og håndsprit

Du kan både holde møde med os online, over telefonen eller fysisk

Vi ønske fortsat at passe bedst muligt på både vores kunder og medarbejdere i denne tid. Derfor vil vi gerne holde møder enten online eller over telefonen, hvis muligt. Du har dog mulighed for at aftale et møde med din rådgiver, hvis der er behov for det, eller du ikke har mulighed for at deltage i et møde på anden vis.

Vær opmærksom på, at både du som kunde og din rådgiver skal have et gyldigt coronapas
 før mødet, så vi på den måde kan sikre, at mødet afholdes så forsvarligt som muligt.

Du kan som altid ringe til os eller sende os en mail

Vi sidder som altid klar til at hjælpe dig over både telefon og mail  tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag. Hvis du har spørgsmål eller brug for vores hjælp, kan du som altid komme i kontakt din rådgiver eller lokale filial.

Find din lokale filial eller rådgiver

Du kan også ringe til os på tlf. 59 48 10 00. Vi har åbent for telefonerne:

  • Mandag-torsdag fra kl. 8 til 20
  • Fredag fra kl. 8 til 16

Du kan bruge vores døgnåbne lobby og hæveautomater, som du plejer

Du kan fortsat besøge vores lobbyer, hvor du har mulighed for at hæve og indsætte både danske kroner og euro i vores automater.

Har du brug for at overføre penge, handle aktier, få overblik over dine konti eller lignende, kan du bruge din Mobilbank og Netbank som altid.