Vores håndtering af corona

Vi ønsker at passe godt på både vores kunder og medarbejdere i denne tid. Derfor har vi indført en række foranstaltninger, du som kunde skal være opmærksom på. Vi følger myndighedernes anvisninger tæt, og derfor har vi bl.a. valgt at lukke dørene til alle vores filialer samt at afholde møder enten online eller over telefonen. Du kan som altid komme i kontakt med os via mail eller telefon. Kort sagt: Vi er der stadig for dig.

Facade_Haslev Her på siden kan du læse mere om sparekassens tiltag for at mindske risikoen for spredning af coronavirus.

Lukkede døre til alle vores filialer

På baggrund af den nuværende udvikling i smitten med coronavirus har vi valgt fortsat at holde dørene lukket til alle vores filialer. Det betyder, at du vil møde låste døre, hvis du kigger forbi en af vores filialer. 

Du kan holde møde med os online eller over telefonen

For at passe bedst muligt på både vores kunder og medarbejdere i den kommende tid, har vi valgt kun at afholde møder online eller over telefon inden for hele vores almindelige åbningstid. Du har derfor ikke mulighed for at afholde et fysisk møde med din rådgiver. 

Ring til os eller send en mail

Vi sidder som altid klar til at hjælpe dig over både telefon og mail  tøv derfor ikke med at kontakte os. Hvis du har spørgsmål eller brug for vores hjælp, kan du som altid komme i kontakt din rådgiver eller lokale filial.

Find din lokale filial eller rådgiver


Du kan også ringe til os på tlf. 59 48 10 00. Vi har åbent for telefonerne:

  • Mandag-torsdag fra kl. 8 til 20
  • Fredag fra kl. 8 til 16

Du kan bruge vores døgnåbne lobby og hæveautomater, som du plejer

Du kan fortsat besøge vores lobbyer, hvor du har mulighed for at hæve og indsætte både danske kroner og euro i vores automater.

Har du brug for at overføre penge, handle aktier, få overblik over dine konti eller lignende, kan du bruge din Mobilbank og Netbank som altid.

Vi håber på forståelse

Vi håber på og takker for vores kunders forståelse i denne tid, hvor vi gør vores bedste for at mindske risikoen for spredning af coronavirus. Vi håber, at vi alle fortsat kan holde afstand og passe på både os selv og hinanden. Vi opdaterer løbende denne side, hvis myndighederne laver nye retningslinjer, eller vi ændrer på vores tiltag eller anbefalinger.

www.coronasmitte.dk kan du holde dig opdateret om udviklingen og myndighedernes opfordringer.

Øvrige relevante informationer vedr. corona

Vi vil gerne gøre vores for, at vores kunder føler sig hjulpet og trygge i den nuværende situation. 

Læs mere om, hvordan vi er klar til at hjælpe dig


Har du en nært forestående rejse planlagt? 

Læs mere om, hvordan du er dækket af din rejseforsikring