Du kan nu kigge forbi vores filialer

Vi har siden nedlukningen af samfundet grundet coronavirus rådgivet vores kunder på afstand primært via telefon og mail. Fra og med den 22. juni har vi valgt at åbne dørene til størstedelen af vores filialer igen. Det betyder, at du nu har mulighed for at kigge forbi din lokale filial – dog i en begrænset åbningstid. Læs mere her på siden.

Facade_Haslev

I Sparekassen Sjælland-Fyn ønsker vi fortsat at passe godt på både vores kunder og medarbejdere. Vi åbner nu dørene til vores filialer igen – dog med et par enkelte undtagelser og i en begrænset åbningstid. Vi ønsker stadig at følge en forsigtig genåbningsmodel, så vi fortsat kan reducere risikoen for smittespredning af coronavirussen. 

Vi har slået dørene op i en begrænset åbningstid

Vi har åbnet op for normal ekspedition i størstedelen af vores filialer. Det betyder, at du har mulighed for at kigge forbi din lokale filial mandag til fredag i tidsrummet 13.00-16.00. Du vil dog fortsat møde lukkede døre, hvis du kommer forbi vores filial i Dianalund, Kerteminde, Tølløse og Vig, som holder sommerferielukket i ugerne 28, 29 og 30, og derfor først vil åbne op igen mandag i uge 31.

Fysiske møder og møder over telefonen

Vi har åbnet for, at du igen efter aftale kan holde et fysisk møde med din rådgiver i alle vores filialer, hvis du har behov for det, inden for vores normale åbningstid. Møderne vil følge sundhedsmyndighedernes anvisninger vedrørende afstand, og vi vil have et skærpet fokus på god hygiejne.

Vi vil dog fortsat også have fokus på at holde så mange møder telefonisk som muligt.

Ring til os eller send en mail

Hvis du har spørgsmål eller brug for vores hjælp, kan du som altid kontakte din rådgiver eller lokale filial på telefon eller mail.

Find din lokale filial eller rådgiver

Du kan også ringe til os på tlf. 59 48 10 00.

Du kan altid komme i telefonisk kontakt med os i følgende tidsrum:

  • Mandag-torsdag fra kl. 8 til 20
  • Fredag fra kl. 8 til 16

Du kan bruge vores døgnåbne lobby og hæveautomater, som du plejer

Du kan fortsat besøge vores lobbyer, hvor du har mulighed for at hæve og indsætte både danske kroner og euro i vores automater.

Har du brug for at overføre penge, handle aktier, få overblik over dine konti eller lignende, kan du bruge din Mobilbank og Netbank som altid.

Vi håber på forståelse

Vi håber på og takker for vores kunders forståelse i de forskellige faser af genåbningen af Danmark. Vi håber, at vi alle fortsat kan holde afstand og passe på både os selv og hinanden. Vi opdaterer løbende denne side, hvis myndighederne laver nye retningslinjer, eller vi ændrer på vores tiltag eller anbefalinger.

www.coronasmitte.dk kan du holde dig opdateret om udviklingen og myndighedernes opfordringer.

Øvrige relevante informationer vedr. corona

Vi vil gerne gøre vores for, at vores kunder føler sig hjulpet og trygge i den nuværende situation. 

Læs mere om, hvordan vi er klar til at hjælpe dig


Har du en nært forestående rejse? 

Læs mere om, hvordan du er dækket af din rejseforsikring