Logo
Legitimation for foreninger

Legitimation for foreninger

Få overblik over, hvad vi har brug for at få tilsendt af dokumentation og legitimation fra jeres forening. Og indsend nemt og sikkert via foreningens Netbank eller e-Boks.

Det har vi brug for

Vi skal bede om en kopi eller et foto af nedenstående:

  • Foreningens vedtægter*
  • Seneste referat fra generalforsamling*
  • Hvis bestyrelsen konstituerer sig selv efter generalforsamlingen, vil vi også bede jer om at sende referat af det konstituerende bestyrelsesmøde*
  • Billede- og adresselegitimation på hele bestyrelsen (sundhedskort og kørekort/pas**).

*Skal være underskrevet i henhold til vedtægterne eller af de tegningsberettiget.

**Bruger I sundhedskortappen på jeres mobil, skal I sørge for, at adressen og hele CPR-nummeret er synligt på billedet. Bruger I kørekortsappen, skal I både tage billede/screenshot af forsiden samt af den del af ”kortinfo”, som indeholder kørekortets udløbstidspunkt. 

I visse tilfælde kan det være nødvendigt med yderligere dokumentation.

Bestil Netbank

Ønsker I at bestille Netbank eller ændring til funktioner eller brugere, så brug nedenstående link til bestilling.

Særligt for nye foreninger i sparekassen

Er I ny forening i Sparekassen Sjælland-Fyn så klik videre her og læs, hvad vi har brug for I sender til os.

 

Giv os løbende besked, hvis der sker ændringer i jeres forening

Vi beder jer om løbende at sende os opdaterede oplysninger, hvis der sker ændringer i jeres forening, som har betydning for den information, vi har om jer. 

Det gælder f.eks., hvis der kommer et nyt medlem i bestyrelsen, eller I ændrer jeres vedtægter. På den måde sikrer vi, at vi altid har den rigtige information om jeres forening.

Sådan gør I

På grund af sikkerheden bør I ikke sende oplysningerne via almindelig mail. Send en sikker mail via e-Boks eller jeres Netbank, hvor I vedhæfter oplysningerne. Se hvordan herunder.

Spørgsmål?

Har I spørgsmål, er I selvfølgelig velkomne til at kontakte os på tlf. 59 48 10 00 eller via mail til [email protected].

Hvad skal vi bruge oplysningerne til?

Sparekassen er - som alle andre pengeinstitutter - underlagt reglerne i "Lov om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme". Også kendt som hvidvaskloven. Vi skal derfor kunne dokumentere, at vi kender alle vores kunders identitet og forretninger med os – uanset hvor længe din forening har været kunde i sparekassen.