Tænk pension hele livet

Hvordan vil du og din eventuelle familie gerne leve, når du går på pension, eller hvis du ulykkeligvis bliver ramt af en kritisk sygdom tidligere i livet? Det er spørgsmål, der er svære at svare på.

Ikke desto mindre er det vigtigt, at du begynder at planlægge din pension tidligt, og at du sikrer dig, at din pensionsordning og tilhørende forsikringer er sat sammen, så du og din eventuelle familie kan fortsætte med at leve, som I ønsker – uanset hvad der måtte ske. Få gode råd og læs om dine muligheder her på siden.

Få overblik over din pension
Pension er også forsikring
Hvilken pensionsopsparing skal jeg vælge?

Er der sket noget nyt i dit liv?
Har du fået et nyt job, har du købt bolig, er du blevet gift, er børnene flytttet hjemmefra, eller har dine drømme for fremtiden ændret sig? Så anbefaler vi dig at tage en snak med din rådgiver om din pension. Derudover er det en god idé at få talt din pension igennem med din rådgiver med højst fem års mellemrum, og at du - inden du fylder 50 år - kontakter din rådgiver, så I kan lave en plan for udbetaling af din pension.

Find filial

Få overblik over din pension med PensionsInfo

Har du indbetalt pension gennem flere pensionsselskaber? Og måske har du også ekstra forsikringer ved siden af? Så kan det være svært at danne sig et overblik.

På pensionsInfo.dk kan du få en samlet og overskuelig rapport over dine pensionsordninger og forsikringer - uanset hvilket pengeinstitut eller pensionsselskab, de er i. Her kan du se, hvordan din eller din families økonomi ser ud, når du går på pension (afhængig af alder), hvis du får en kritisk sygdom, bliver invalid eller dør. Det er kort sagt en samlet oversigt over din pension og dine forsikringer.

Du kan se detaljerne om de enkelte ordninger som indbetaling, udbetaling ved forskellige aldre,

begunstigelse (aftale om hvem pensionsselskabet skal udbetale pengene til ved din eventuelle død) og meget andet. Og du kan beregne din efterløn, folkepension og offentlige førtidspension.

Send oplysninger til din rådgiver via PensionsInfo
Skal du til pensionsmøde med din rådgiver, kan du nemt og gratis sende oplysninger om din pension inden mødet. Så er din rådgiver klar til at rådgive dig. 


Gå til pensionsinfo.dk

 

Se, hvordan du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over din pensionsopsparing og -forsikringer med PensionsInfo.

Sparekassens Sjælland bomærke
Sparekassen Sjælland-Fyn

”Får du et barn, køber du hus, eller får du et nyt job, er det vigtigt, at vi sammen gennemgår din pensionsordning og dine personforsikringer. Så har du det fulde overblik og ved hvordan din pension påvirkes - både på den korte og den lange bane.

Hvilken pensionsopsparing skal du vælge?

Du har mulighed for at vælge mellem flere typer af pensionsopsparinger i sparekassen.

De adskiller sig blandt andet i forhold til muligheder for ind- og udbetaling og skattefradrag, mens vi har en særlig type pensionsopsparing til selvstændige. Læs mere om de forskellige pensionsopsparinger i listen til højre. Du er også velkommen til at  kontakt din rådgiver eller lokale filial, så hjælper vi dig på vej. 

Pension er også forsikringer

Når du planlægger din pension, handler det også om at have de rette forsikringer, du kan få brug for, også inden du når pensionsalderen.

børnefamilie i deres køkken