Få rabat på oplevelser for hele familien

Er du kunde i sparekassen og indehaver af et betalingskort, kan du spare op til 25 % på billetter til en lang række af landets populære forlystelses- og dyreparker. Du kan også købe hotelophold til fordelagtige priser.

Gode priser på hotelophold og på entré til forlystelses- og dyreparker
Er du kunde i sparekassen og har et betalingskort, kan du få rabat på entréen til lang række af landets mest populære forlystelses- og dyreparker.

OBS! BESTIL I GOD TID
Vær opmærksom på, at enkelte forlystelsesparker sender dig billetterne med posten, og at du derfor kan risikere at skulle vente på, de når frem - bestil derfor i god tid. De fleste billetter kan du dog printe med det samme.

Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på, inden du bestiller.

Er du mere til storbyferier, har du - hvis du har et betalingskort og er kunde i sparekassen - også adgang til et udvalg af Europa og Skandinaviens mest spændende storbyer til fordelagtige priser gennem LP City Breaks.

Sådan køber du
Du får adgang til de gode priser ved at oprette en profil via Affinion Internationals side her.

Når du har oprettet en profil, får du adgang til Affinion Internationals portal, hvor du kan købe billetter eller booke ophold med rabat – til hele familien.  

Alle sparekassens kunder – som har et betalingskort – kan få glæde af fordelsprogrammet, fordi sparekassen er en del af Lokale Pengeinstitutter (LP). LP samarbejder med Affinion International, som står for al administration og salg af billetterne.

Har du brug for hjælp?
Kontakt kundeservice hos Affinion International på information@medlemsservice.com, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Al administration vedrørende billetterne varetages af Affinion – og ikke af sparekassen.

VIGTIG INFORMATION

  • Billetterne skal printes og fremvises ved indgangen. Det er ikke nok at fremvise billetten på mobil.
  • Har du glemt din billet, er det ikke tilstrækkeligt at vise kvitteringen, da stregkoden på billetten skal scannes ved indgangen.
  • Besøger du portalen tidligt på sæsonen, kan du risikere, der kun findes et lille udvalg af parker, du kan købe billet til. Det skyldes, at de fleste først åbner for billetsalget cirka to uger før parkens åbning.
  • Oplever du, at en forlystelsespark har meldt udsolgt, vil der i langt de fleste tilfælde komme flere billetter. Hvis du har spørgsmål til en specifik forlystelsespark, er du velkommen til at kontakte Affinion International på information@medlemsservice.com
  • Hvis du har købt billetter, der ikke er print-selv-billetter, kan det tage nogle dage, inden brevet med billetterne når frem med posten, så vi anbefaler, at du bestiller billetterne i god tid - gerne mindst 14 dage inden, du skal bruge dem.
  • Købte billetter kan ikke refunderes – heller ikke, selvom du ikke har benyttet dem.