Konfirmandkonto 2019: Få 3 % i rente

Vi tilbyder årets unge konfirmander og nonfirmander en attraktiv konfirmationskonto, der giver en god rente på opsparingen i resten af 2019.

Konfirmand med vokseværk klar til en konfirmationskonto til 3% i rente* - Opret en konfirmandkonto nu

Hjælp dit barn med at få mest muligt ud af konfirmationsopsparingen. Opret en konfirmandkonto med vokseværk og se konfirmationspengene vokse med en rente på 3 % på beløb op til 15.000 kroner frem til 31. december 2019. Se vilkårene længere nede på siden.

Kontakt os i dag 

Kontakt os for at høre mere opsparingen til årets konfirmander i 2019. Du kan også udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig.

..eller kig forbi i Sparekassen Sjælland-Fyn

Find din lokale filial

Ønsker du og dit barn at oprette en konfirmandkonto, så kig sammen forbi jeres lokale filial - husk, at I begge skal medbringe legitimation (Konfirmand/nonfirmand: Medbring sundhedskort og billedID. Forældre/værge: Medbring sundhedskort OG kørekort eller pas.)

Kontakt mig vedr. konfirmandkonto

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.

Vilkår for konfirmandkonto:

  • Du får en rente på pt. 3 % på beløb op til 15.000 kroner frem til 31. december 2019.
    Beløb over 15.000 kroner forrentes ikke.
  • Du kan indsætte konfirmationspenge på kontoen fra 26. marts til 20. juni 2019, og du kan hæve på kontoen, når du har lyst.
  • Vi opretter én konto pr. konfirmand/nonfirmand.
  • Kontoen er et tilbud til eksiserende og nye kunder i Sparekassen Sjælland-Fyns markedsområde på Sjælland og Fyn.
  • Efter den 31. december 2019 ændres kontoen til en Eazy-konto med mulighed for MasterCard og Netbank, medmindre du ønsker andet.

Gældende pr. 20. marts 2019.