Logo

Få rabat på fremtidsfuldmagt eller testamente

Som PrivatFRI-kunde i sparekassen har du mulighed for at få 15 % rabat på at få udfærdiget en fremtidsfuldmagt eller et testamente gennem vores samarbejde med FamilieTestamente.

Hvem skal træffe beslutninger for dig, hvis du bliver alvorligt syg?

Med en fremtidsfuldmagt kan du på forhånd bestemme, hvem der skal kunne handle på dine vegne og repræsentere dig, hvis du i fremtiden bliver syg, svækket eller mister evnen til selv at håndtere dine økonomiske eller personlige forhold. Det kan f.eks. være at råde over dine penge, sælge fast ejendom eller varetage dine interesser i forhold til offentlige myndigheder. 

Som PrivatFRI-kunde i sparekassen får du 15 % rabat* på en fremtidsfuldmagt hos FamilieTestamente, som deres jurister udarbejder for dig.

Læs mere på familietestamente.dk
Gør brug af din rabat, eller få en snak først

*Rabatten ydes på FamilieTestamentes listepriser, men ikke på gebyrer til fx notar eller tinglysning. 

Få medbestemmelse over din arv

Med et testamente får du medbestemmelse over din arv. Du kan sikre, at din arv går til dem, du ønsker, og afspejler din sidste vilje. 

 

Det gælder uanset, om der er tale om arv til børn, arv efter forældre eller noget helt tredje. Hvis du ikke har et testamente, er det arveloven, der bestemmer, hvordan arven skal fordeles.

Vores samarbejdspartner FamilieTestamente kan hjælpe dig med at blive klogere på, hvad du får ud af at lave et testamente i den situation, du står i. 

Som PrivatFRI-kunde i sparekassen har du mulighed for at få lavet et testamente med 15 % rabat*. Du kan selvfølgelig selv lave det. Men ved at få FamilieTestamente til at udfærdige testamentet for dig, sikrer du dig, at testamentet er formuleret korrekt og ikke er i strid med arveloven, så du risikerer, at det bliver erklæret ugyldigt.

Læs mere på familietestamente.dk
Gør brug af din rabat, eller få en snak først

*Rabatten ydes på FamilieTestamentes listepriser, men ikke på gebyrer til fx notar eller tinglysning. 

Er du i tvivl om, hvem der lige nu arver efter dig, hvis du dør? Tag den gratis arvetest på FamilieTestamentes hjemmeside og bliv klogere på, hvem der lige nu arver efter dig.

 

Læs Information om behandling af persondata i sparekassen