Logo

Hvem skal træffe beslutninger for dig, hvis du bliver alvorligt syg?

Som kunde i sparekassen har du mulighed for at få rabat på at få udfærdiget en fremtidsfuldmagt, som sikrer, at en af dine nærmeste kan hjælpe dig med dine økonomiske og personlige forhold, hvis du ikke er i stand til at varetage dine egne interesser.

Få rabat på en fremtidsfuldmagt hos FamilieTestamente

Med en fremtidsfuldmagt kan du på forhånd bestemme, hvem der skal kunne handle på dine vegne og repræsentere dig, hvis du i fremtiden bliver syg, svækket eller mister evnen til selv at håndtere dine økonomiske eller personlige forhold. Det kan f.eks. være at råde over dine penge, sælge fast ejendom eller varetage dine interesser i forhold til offentlige myndigheder. 

Som kunde i sparekassen får du rabat på en fremtidsfuldmagt hos FamilieTestamente, som deres jurister udarbejder for dig.

Læs mere på familietestamente.dk
Gør brug af din rabat, eller få en snak først

Få rabat på testamente 

Med et testamente får du medbestemmelse over din arv. Du kan sikre, at din arv går til dem, du ønsker, og afspejler din sidste vilje. Det gælder uanset, om der er tale om arv til børn, arv efter forældre eller noget helt tredje. Hvis du ikke har et testamente, er det arveloven, der bestemmer, hvordan arven skal fordeles.

Som kunde i sparekassen har du mulighed for at få lavet et testamente med rabat. 

Læs mere på familietestamente.dk
Gør brug af din rabat, eller få en snak først

Er du i tvivl om, hvem der lige nu arver efter dig, hvis du dør? Tag den gratis arvetest på FamilieTestamentes hjemmeside og bliv klogere på, hvem der lige nu arver efter dig.

 

Læs Information om behandling af persondata i sparekassen