Lån til din nye helårsbolig hos os

Vi hjælper dig hele vejen gennem købsprocessen — fra drømmen starter, til nøglen er i hånden. Udfyld formularen længere nede på siden, så kontakter vi dig vedrørende en boligberegning, der er gratis og uforpligtende.

Vi er klar til at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm og kan i samarbejde med Totalkredit finansiere op til 95 % af ejendommens værdi plus diverse købsomkostninger.

Bliv kontaktet

Hør os gerne om en præcis beregning og et bud på dit boliglån - ligegyldig om du har fundet en konkret bolig, eller blot er interesseret i at finde ud af, hvilke boliger du realistisk set kan kigge efter.

Hvad har du råd til at købe bolig for?
Prøv beregneren nedenfor og få et vejledende bud på, hvor meget du kan købe bolig for.

Prøv beregner

Hvordan sammensættes et boliglån og hvad koster det?

Op til 80 % af boligens værdi kan du låne som et realkreditlån gennem Totalkredit, op til 15 % som et boliglån hos os til en variabel pålydende rente på  3,25 - 9,75 %* (se låneeksempel nederst på siden), mens nye regler betyder, at du selv skal kunne lægge 5 % af boligens værdi som udbetaling. Din rådgiver kan hjælpe dig med at vælge og sammensætte den bedste løsning til dig og sørger for kontakten til Totalkredit.    


Kontakt os om lån til bolig

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.

*Det koster et boliglån hos os
Ved et samlet kreditbeløb på 500.000 kr. med en variabel debitorrente på 3,29-10,11 % p.a. (årlig pålydende rente inklusiv rentes rente) - og en løbetid på 30 år, er de månedlige ydelser 2.280-4.478 kr. ÅOP er 3,68-10,73 % før skat. Det samlede beløb, der skal betales tilbage, udgør 820.606-1.610.889 kr. Heraf udgør de samlede omkostninger 320.606-1.110.889 kr.

Lånet kræver normal kreditgodkendelse, helkundeforhold i sparekassen, pant i boligen for lånebeløbet og almindelig brandforsikring på boligen. Præmien på forsikringen er ikke medregnet i ÅOP.