Logo

Få hjælp til energivenlige løsninger og spar penge

Går du med tanker om at udskifte din varmekilde eller få lavet andre energiforbedringer i dit hjem? Vi tilbyder et billigt energitjek af din bolig og lån til forbedringer, der kan spare dig penge hver måned.

Par foran husLigesom mange andre danskere oplever du sikkert også, at det bl.a. er blevet dyrere at opvarme dit hjem. Vi hjælper i øjeblikket flere af vores kunder med at finansiere energivenlige løsninger, der – på både kort og lang sigt – sparer dem penge.

Mulighederne og fordelene er mange. Uanset om du udskifter din varmekilde til en mere energivenlig, eller du energioptimerer din bolig på andre måder, kan du se frem til følgende fordele:

 • Spar penge hver måned
  Selvom det koster noget at energioptimere, vil du på sigt kunne opleve, at du sparer penge. Særligt på din varmeregning.
 • Gør noget godt for (inde)klimaet
  Udover at udlede mindre CO2 vil du også kunne forbedre indeklimaet i din bolig, hvis du
  f.eks. udskifter dine vinduer eller isolerer.
 • Forbedr din boligs værdi
  Ønsker du i fremtiden at sælge din bolig, kan både værdien og dine
  salgsmuligheder blive forbedret, hvis du f.eks. har installeret en energivenlig varmekilde.

Bestil et billigt energitjek af dit hjem

I samarbejde med Totalkredit tilbyder vi dig muligheden for at få et billigt energitjek. Få besøg af en uvildig energikonsulent, som gennemgår dit hus og giver konkrete råd til energioptimeringer.

Bestil energitjek

Er du privatkunde med et realkreditlån i Totalkredit, kan du få energitjekket til blot 1.495 kr.

Energitjekket kræver, at du har en ejerbolig med energimærke C-G eller en ejerbolig bygget inden år 2000 uden energimærke.

Bestil et energitjek

Bestil energitjek og energimærke

Ønsker du at få lavet et energimærke, som du bl.a. kan bruge, hvis du vil søge om offentlige tilskud til dine energiforbedringer?

Få energitjek og energimærke for 4.495 kr.

Bestil energitjek og energimærke

 

Prøv vores gratis energiberegner

Du kan også starte med at prøve den gratis energiberegner nedenfor. Indtast din adresse, og få et hurtigt overblik over mulighederne i netop dit hjem.