Logo

Nye musiktalenter i Tølløse træder op på den store scene

18. August 2023

I denne weekend bliver Tølløse Fælleds græsplæne forvandlet til en festplads. Det sker i anledningen af, at den lokale festival i Tølløse afvikler deres årlige begivenhed.

Tølløse Festival 2023

Tølløse Festival har et helt særligt formål om at støtte unge musiktalenter i lokalområdet, så de kan prøve at optræde på en større scene. Et formål som lederen af Tølløse Festival, Steen Christiansen, er stolt af.

”Formålet er at skabe en fest eller en festival for lokale kræfter og drevet af lokale kræfter. Så vi har en festival, som er fuldstændig drevet af frivillige og konceptet er, at der er ikke nogen, som får penge for at optræde,” forklarer festivalleder, Steen Christiansen.

Sparekassen støtter op om gode lokale initiativer

Sparekassen Sjælland Fonden har valgt at støtte Tølløse Festival med 25.000 kr., så de kan fortsætte med deres gode initiativ om at arbejde for lokalmiljøet i og omkring Tølløse og med deres særlige indsats for unge musikere.

Festivalen er til glæde for mange

I fonden støtter vi op om lokale initiativer, der har et almennyttigt formål, derfor er det med stor glæde, at vi i år kunne få mulighed for at støtte festivalen.

”I Tølløse er der mange, som har noget med den her festival at gøre, og der er rigtig mange, som kommer. Så vi er rigtig glade for, at vi i sparekassen kan få lov til at komme med vores bidrag til Tølløse Festival,” siger rådgiver, Kai Larsen, fra Sparekassen Sjælland-Fyn, Holbæk.

Støtten er afgørende for festivalens eksistens

For Tølløse Festival er sparekassens støtte også altafgørende for dens eksistens. Som den største enkeltdonor er sparekassens donation modtaget med stor glæde.

 ”Det betyder rigtig meget, fordi det koster nogle penge at sætte sådan en festivalplads op. Vi er jo på en bar mark, hvor alt skal etableres. Så det er rigtig vigtigt. Der skal simpelthen nogle penge til,” siger festivallederen.

Ifølge Steen Christiansen hjælper fondens støtte med, at festivalen kan holde entreprisen nede, så alle i lokalsamfundet har mulighed for at deltage. Det gør også, at der kan sættes en stor scene op, og at toiletfaciliteterne er i orden. Alt dette, ville være svært at få til at hænge sammen uden støtte.

Oplev selv festivalen

Hvis du vil opleve Tølløse Festival i år, skal du tage forbi Tølløse Fælled, lørdag den 19. august kl. 13.

Læs mere på Tølløse Festivalens hjemmeside

Se i videoen, hvilken forskel donationen fra Sparekassen Sjælland Fonden gør for festivalen