Logo

Opbakning til Tølløse Festival

26. August 2021

Sparekassen Sjælland Fonden bidrager til musikfestival i Tølløse.

img

Michael Huus og Niels Vittrup Jensen sammen med styregruppen for Tølløse Festival

Der er stor glæde i Tølløse, da det bliver muligt den 21. august at gennemføre Tølløse Festival. Musikfestivalen er baseret på frivillige kræfter og sponsorer, og nu har festivalen modtaget en donation på 15.000 kr. fra Sparekassen Sjællands Fonden.

"Det betyder meget for os at få dette økonomiske bidrag fra Sparekassen Sjælland Fonden. Vi er meget glade for at få opbakning fra lokale sponsorer og samarbejdspartnere, så vi kan gennemføre festivalen. Det er lokale frivillige i Fællesskab Tølløse, som arbejder for at gennemføre arrangementet og eksempel sørger for, at der er boder med mad og drikke til festivalen, og så optræder alle musikerne gratis. Det er skønt at opleve, at så mange er involveret i at skabe en dag med musik og fest her i Tølløse", siger Steen Bjerregaard, én af arrangørerne bag Tølløse Festival.

"Sparekassen Sjælland Fonden har valgt at bidrage til Tølløse Festival, da det er en sommeraktivitet, som samler byens og omegnes borgere til gode kulturoplevelser. Dertil er det frivillige kræfter, som arrangerer og gennemfører festivalen, hvor for eksempel de optrædende skal have en lokal tilknytning og ikke modtager honorar for deres optræden. Det lokale initiativ og engagement skal bestemt også have en applaus", fortæller Michael Huus, bestyrelsesmedlem i Sparekassen Sjælland Fonden.

Niels Vittrup Jensen, gruppeleder i Sparekassen Sjælland-Fyn i Holbæk/Tølløse tilføjer:

”Sparekassen ønsker at bidrage til udviklingen i og omkring Tølløse, så det er vigtigt at støtte op om de lokale initiativer. Donationen fra fonden er til glæde og gavn for hele området, og det er skønt at opleve, at mange bidrager til, at der også er kulturoplevelser i Tølløse”.

Tølløse Festival finder sted den 21. august i Tølløse, se programmet på www.toelloesefestival.dk.

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt gruppeleder i Sparekassen Sjælland-Fyn, Niels Vittrup Jensen på tlf. 5948 1161 eller mail nvj@spks.dk eller ansvarligt for kommunikation vedr Tølløse Festival Malene Bilgrav Schmidt, på tlf. 2960 9950 eller mail malene.bilgrav@gmail.com.