Logo

Revy i Svinninge: Latter og fællesskab

3. November 2023

I de første dage af november summer Svinninge af energi og forventning, da byen bliver hjemsted for en helt særlig begivenhed – en lokal revy, styret af producer og instruktør Susanne Knudsen.

Revy i Svinninge: Latter og fællesskab

Revyen i Svinninge, der løber fra 2. til 4. november, er et fællesskabsprojekt, der bringer glæde og sammenhold til området.

Susanne Knudsen, producer og instruktør, forklarer, at de udfylder et hul i Vestsjælland.

”Vi laver revy, fordi vi synes, at der er brug for en revy – herude i Vestsjælland, hvor der ingen revy er. Vi er den eneste revy i Holbæk Kommune,” forklarer Susanne Knudsen.

"Latter er en fantastisk måde at forbinde mennesker på, og det er netop det, vi gør her. Vi griner med hinanden og ad hinanden. Og så laver vi revy på grund af fællesskabet," tilføjer Susanne.

Økonomisk støtte og taknemmelighed

Områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn Nord/Vest, Allan Markussen, fremhæver også betydningen af revyen for lokalsamfundet. 

"Nu står vi i Svinninge, men det er i regi af Kundby Gymnastikforening. Netop et projekt, som det her, er jo faktisk en af de projekter, der sådan er med til både at skabe liv og holde liv i de mindre lokalsamfund. Det er vigtigt for os, at vi også støtter op omkring det," siger områdedirektøren.

Revyen har fået finansiel støtte fra Sparekassen Sjælland Fonden, som har doneret 15.000 kr. til Revyen i Svinninge.

"Med sådan en donation, så kan vi få råd til at lave god PR, få filmet vores revy, være lidt ekstravagante og give vores publikum en lille smule mere for pengene," siger Susanne Knudsen, tydeligt taknemmelig for støtten.

Fællesskab i fokus

Revyen i Svinninge er et glimrende eksempel på, hvordan kultur og fællesskab kan blomstre - selv i mindre lokalsamfund. Med dedikerede individer som Susanne Knudsen og støtte fra lokale aktører som Allan Markussen og Sparekassen Sjælland Fonden, bliver Svinninge et sted, hvor grin, glæde og fællesskab står i centrum.

Sparekassen Sjælland Fonden donerer til revyen i Svinninge