Logo

Ny skaterrampe til Skelbæk Friskole

4. June 2021

Børnene på Skelbæk Friskole kan nu boltre sig på den nye skaterrampe, som er finansieret med en donation fra Sparekassen Sjælland Fonden. Friskolen har modtaget i alt 47.875 kr. fra fonden til en ny skaterrampe, som især er tiltænkt de 40 børn, der er tilknyttet skolens SFO-klub.

img

Billede af Stevnsbladet. På billedet ses elever fra Skelbæk Friskole foran skaterrampe, Charlotte Petersen samt områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge, Nicholaj Dyrholm Frimann.

"Tanken bag den nye skaterrampe er at give børnene lyst til og mulighed for at udfolde sig i det fri. Her på Skelbæk Friskole er der et stort fokus på at give børnene lyst til at være udendørs og nyde de mange muligheder, som naturen giver. Fysisk aktivitet har nemlig en positiv indvirkning på børns evne og motivation til at lære nyt. Den nye skaterrampe giver god mulighed for at være aktiv, alene eller sammen med andre børn. Så vi er meget glade for den økonomiske støtte fra Sparekassen Sjælland Fonden," siger Charlotte Petersen, en frivillig ildsjæl, som står bag ansøgningen til fonden.

"Sparekassen Sjælland Fonden uddeler midler til projekter, som skaber samhørighed i de mindre lokalsamfund på Sjælland og Fyn.

Skaterrampen kan både benyttes af alle børnene fra friskolen, den lokale idrætsforening samt børn og unge i området generelt. Det giver derfor rigtig god mening for fonden at støtte en aktivitet, som motiverer børnenes udendørs aktivitet, og som kan være til gavn for mange i lokalområdet," fortæller områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge, Nicholaj Dyrholm Frimann.

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge, Nicholaj Dyrholm Frimann på tlf. 5616 5181 eller mail [email protected] eller Charlotte Petersen på tlf. nr. 2145 4144.