Logo

Der er gang i sambarytmerne i Assens

4. November 2020

Sparekassen Sjælland Fonden donerer 20.000 kr. til foreningen ”Liv i Assens”, som er i fuld gang med at øve sambatrin til det store optog med ca. 800 deltagere, der kan opleves den 28. august 2021 i Assens.

Samba

Foto: Søren Plovgaard

Foreningen ”Liv i Assens” er i fuld gang med at genoplive den 20-årige tradition med et stort samba- optog i Assens. Ambitionen er at samle børn, unge og voksne om begivenheden, og skabe en festlig begivenhed for både deltagerne i optoget og de mange tilskuere.

- Vi er meget glade for donationen og opbakningen fra Sparekassen Sjælland Fonden, siger Brita Leth formand for foreningen Liv i Assens, som uddyber, at donationen skal bruges til at få syet nye karnevalsdragter, musikinstrumenter m.m.

Fælles oplevelser i lokalsamfundet

- Både forberedelse til og selve sambaoptoget involverer mange frivillige kræfter på tværs af alder og interesser. Sparekassen Sjælland Fonden vil gerne støtte et sådant engagement, da det er med til at skabe fællesskab og samhørighed i lokalsamfundet. Endvidere er erfaringen fra de tidligere års sambaoptog, at der kommer gæster fra hele Fyn og turister, så donationen vil gavne både kulturen, handelslivet og den enkelte borger, og således nå ud til mange, fortæller Martin Petersen, filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Kontakt:
Martin Petersen
Mail: [email protected]
Tlf.: 65 48 54 11