Logo

Slut med edderkopper i kaffen – nyt klubhus på vej til F/S

3. July 2019

Sparekassen Sjælland Fonden donerer over 30.000 kr. til Faldsled/Svanninge skytte, gymnastik og idrætsforening, så medlemmerne kan få et nyt petanque-klubhus.

Petangue

Fra venstre: Edith Nielsen (medlem af Petanqueudvalget), Olga Lindekilde (medlem af Petanqueudvalget), Karlo Hansen (medlem af Petanqueudvalget), Grethe Møllegaard Hansen (medlem af Petanqueudvalget), Gerde Høj Hansen (formand for Petanqueudvalget), Kurt Andersen (medlem af Petanqueudvalget), Flemming Jensen (medlem af Petanqueudvalget) og Henning Bahl, kunderådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn i Faaborg.

Den flerstrengede idrætsforening Faldsled/Svanninge skytte, gymnastik og idrætsforening – i daglig tale kaldet F/S – har netop modtaget en donation på 30.653 kr. Pengene skal bruges på et lille klubhus til foreningens petanque-spillere.

Filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Lene Kragh, fortæller, at F/S holder gang i lokalsamfundet og favner bredt – de faciliterer både badminton, svømning, fitness, floorball, petanque og meget mere.

”Derfor er vi glade for at kunne støtte op om, at foreningens petanque-medlemmer fremadrettet kan benytte et klubhus,” tilføjer filialdirektøren og henviser til det nye klubhus på 10 kvm, som bliver opført i løbet af sommeren 2019.

Dejligt med tag over hovedet

Hidtil har de ca. 50 medlemmer i petanque-klubben

måtte finde læ på en overdækket terrasse og et lille utæt skur, så formand for petanque-udvalget i F/S, Gerde Høj Hansen, er glad for fondens støtte.

”Vi er meget taknemmelige for, at Sparekassen Sjælland Fonden har bevilget os så stort et beløb. Klubhuset betyder meget for os, og nu kan vi få et samlingssted, hvor vi i pauserne kan drikke kaffe og spise lidt mad sammen, uden at bl.a. edderkopper daler ned i hovedet på os,” fortæller hun og uddyber, at donationen til klubhuset gør, at der nu kan laves et arrangement for hele nærområdet med det formål at få flere medlemmer til klubben.

”Klubben har 25 års jubilæum i år, og det har vi naturligvis også planer om at fejre sammen med medlemmerne,” tilføjer Gerde Høj Hansen afslutningsvis.