Logo

Nye spilletrøjer til Tølløse Boldklubs U13, Tølløse Tigers

21. October 2021

Tølløse Boldklubs U13 - også kaldet Tølløse Tigers - har modtaget en donation fra Sparekassen Sjælland Fonden til indkøb af nye spillesæt til holdet.

img

Foto: Tølløse Tigers sammen med trænerne Joan Kongsfelt og Stig Kongsfelt samt Niels Vittrup Jensen, gruppeleder i Sparekassen Sjælland-Fyn i Holbæk/Tølløse.

"Vi er meget glade for donationen, som muliggør, at alle fodboldspillerne kan spille i nye trøjer. Der er med til at skabe fællesskab og stolthed på holdet. Og det er en stor opbakning til et hold, hvor spillere har et virkeligt godt sammenhold, og hvor vi oplever, at trænerne giver plads til alle uanset baggrund", fortæller Jesper Fromsejer Thomsen, far til én af drengene på holdet og initiativtager bag henvendelsen til Sparekassen Sjælland Fonden.

"Det er altid en fornøjelse at opleve børn, som nyder at dyrke sport sammen og være en del af det fællesskab, som der er i en sportsklub. Samtidigt er det også vigtigt, at der findes engagerede trænere, så børnene får en god oplevelse med at spille fodbold. Alt i alt en aktivitet og engagement, som fonden gerne vil støtte ved at iklæde spillerne nye spillesæt", siger Niels Vittrup Jensen, gruppeleder i Sparekassen Sjælland-Fyn i Holbæk/Tølløse.

Trænerteamet bag holdet består af erfarne trænere som Stig Kongsfelt og Hans Christian Ebbe, holdleder Joan Kongsfelt samt unge hjælpetrænere fra nogle af de andre ungdomshold i klubben.

Trænerteamet har en klar filosofi om, at alle skal have mulighed for at spille, og der er derfor et rotationsprincip på holdet, så alle på holdet får lov til at spille lige mange kampe. Der er også et stort fokus på, at spillerne opfører sig ordentligt over for både med- og modspillere, og at det er vigtigt med fairplay, uanset om man vinder eller taber.

Kammeratskab, sammenhold og vilje er udgangspunkt for sammenholdet for de 24 glade fodboldspillere, som kommer fra 8 forskellige skoler i kommunen. Det gode kammeratskab følger også med uden for banen, da holdet ofte mødes, selvom der ikke er træning eller kamp.

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt gruppeleder i Sparekassen Sjælland-Fyn, Niels Vittrup Jensen på tlf. 5948 1161 eller mail: nvj@spks.dk, eller kontakt Tølløse Boldklub på tlf. 2888 7548.