Logo

Fonden Gro Kvindekrisecenter modtager donation

27. January 2021

Sparekassen Sjælland Fonden donerer el-ladcykel til kvindekrisecenter i Næstved.

img

På billedet ses Signe Berner Kruuse, Krisecenterleder på Fonden GRO Kvindekrisecenter, og Claus Andersen, Områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Fonden GRO Kvindekrisecenter er et akut og midlertidigt krisecenter for volds- og kriseramte kvinder og deres børn. Kvinder, der har været udsat for overgreb, har mulighed for et akut ophold samt at få støtte og rådgivning. Hertil har Sparekassen Sjælland Fonden nu doneret en el-ladcykel, så de kvinder og børn, som bor på centret, får mulighed for at transportere sig rundt til indkøb, legepladsture med børene m.m.

- Vi er meget glade og taknemlige for donationen. Vi er sikre på, at en ny cykel vil blive til stor fornøjelse; da det giver en større selvstændighed til kvinderne og frihed til selv at tage på ture. GRO Kvindekrisecenter er en privat selvejende institution oprettet som fond, og vi er i høj grad afhængige af fondsmidler og støtte fra lokale virksomheder, så denne donation er en stor hjælp for os, fortæller krisecenterleder Signe Berner Kruuse.

- Sparekassen Sjælland Fonden vil gerne støtte initiativet bag kvindecentret samt de kvinder, som opholder sig der. En ny el-ladcykel kan umiddelbart gøre stor nytte – og forhåbentligt også skabe lidt glæde i en svær tid. Af samme grund synes Fonden, at det giver stor værdi at hjælpe kvinderne på denne måde, siger Claus Andersen, områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Fonden Gro Kvindekrisecenter har en unik beliggenhed ved Gavnø Slot og Karrebæk Fjord. Disse smukke og fredfyldte omgivelser skaber ro og giver tryghed til kvinderne, mens de får støtte og rådgivning til at komme videre til et liv uden vold.

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt Områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn Claus Andersen på tlf. 5616 5010 eller mail [email protected] eller Krisecenterleder Signe Berner Kruuse på tlf. 7370 6950 eller mail [email protected].