Logo

To lokale aktører indgår samarbejde om projekt for udsatte børn og unge

9. July 2019

Sparekassen Sjælland Fonden har netop doneret 100.000 kr. til Holbæk Bold- & Idrætsforenings projekt, som retter fokus på udsatte børn og unge.

Unge sport

 

Holbæk Bold- & Idrætsforening igangsatte i januar 2019 projektet, Get2sport, som retter fokus mod børn, der har særlige behov af social eller økonomisk karakter, eller som har faglige udfordringer. Det projekt har Sparekassen Sjælland Fonden nu valgt at støtte med et økonomisk bidrag på 100.000 kr.

Holbæk Bold- & Idrætsforenings salgs- & kommunikationschef, Asger Madsen, glæder sig over donationen og fortæller, at ressourcerne kommer til at gøre en forskel:

“En del af midlerne fra Sparekassen Sjælland Fonden skal gå til indkøb af fodboldudstyr og fodboldture og som direkte støtte til mindre bemidlede familier,” forklarer han og tilføjer:

“De børn og unge, der ikke tidligere havde mulighed for at deltage ved træningslejre og stævner, får nu

muligheden. Det er oplevelser som disse, børnene husker resten af livet, og det er fantastisk, at Sparekassen Sjælland Fonden ønsker at støtte op om vores arbejde.”

Foreningslivet kan være en hjælp

Projektets dedikerede fokus på udsatte børn og unge er grunden til, at Sparekassen Sjælland Fonden vælger at støtte projektet, fortæller administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn Lars Petersson, som støtter op om fondens beslutning:

“Foreningslivets mange kvaliteter kan hjælpe udsatte børn og unge til at opnå kompetencer, som kan hjælpe dem godt på vej i livet. Derudover faciliterer foreningslivet et fællesskab, og det mener vi er værd at værne om,” uddyber direktøren afslutningsvis.