Logo

Nye trøjer i Helsingør IF skal fremme fællesskabet

25. September 2023

Sparekassen Sjælland Fonden donerer nye træningstrøjer til Helsingør Idrætsforening for at fremme fællesskabet.

Helsingør IF

Sparekassen Sjælland Fonden har med glæde givet en flot støtte til Helsingør Idrætsforening (Helsingør IF) for at styrke fællesskabet og skabe lige muligheder for alle børn, der deltager i foreningens sportsaktiviteter. Det er gjort med et sæt nye træningstrøjer, så børnene i alderen 5-12 år kan føle glæden ved fællesskabet omkring klubben. Formand for Helsingør Idrætsforening, Simon Munkstrup, udtrykker sin begejstring over støtten. 

"Trøjerne gør, at der ikke er nogen, som er forfordelt. Alle har ens, og der er ingen, som kommer i forskelligt tøj,” forklarer formanden.

Dette initiativ har til formål at fjerne eventuelle barrierer og sikre, at alle børn i Helsingør IF kan føle sig som en del af holdet.

Simon Munkstrup fortæller, at også børnene er meget glade for at have fået nye trøjer. fortsætter med at dele sin observation over børnenes glæde med de nye træningstrøjer.  

"Alle børnene bruger allerede tøjet i dag og løber rundt i det. De har været glade for at få dem. Og når de spørger, om det er deres eget, siger vi, ja, det er en trøje, I har fået af sparekassen."

Sparekassen støtter det lokale foreningsliv

Sükran Erdal, der er filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyns afdeling i Helsingør, har besøgt Helsingør Idrætsforening under deres seneste træningsdag og er glad for at se glæden blandt børnene. 

"Det er rigtig godt at se, at børnene allerede bruger trøjerne. For os i sparekassen er det vigtigt, at vi kan støtte op om et godt foreningsliv som her i Helsingør IF."

Sparekassen Sjælland Fondens formål er at styrke det lokale samfund og tror på vigtigheden af at investere i de unges foreningsliv og fællesskab. Det er tydeligt, at støtten til trøjerne i Helsingør lever op til det formål. Om børnene kan vinde nogle kampe med de nye trøjer, må tiden vise.

For yderligere information:
Kommunikationsrådgiver, Sparekassen Sjælland-Fyn, Jacob Kongsmar
Tlf.: 93937370
E-mail: [email protected]

Nye trøjer i Helsingør IF skal fremme fællesskabet