Ringe Bio modtager donation fra Sparekassen Sjælland Fonden

8. December 2021

Ringe Bio har købt ny server til filmfremvisning med et bidrag på 40.000 kr. fra Sparekassen Sjælland fonden.

img

Foto: Brian Berggren Sørensen, filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn og Tiina Nielsen, næstformand for Ringe Bio.

Ringe Bio bliver drevet af en ihærdig indsats af frivillige, så da det var tid til at udskifte en 10 år gammel server til filmfremvisning, var der brug for bidrag til finansieringen fra fonde og sponsorer.

"Vi er meget glade for, at Sparekassen Sjælland Fonden vælger at støtte os, så vi forbliver en moderne biograf, hvor biogængerne får en god filmoplevelse. Det betyder meget for en mindre by som Ringe, at der også her er forskellige kulturaktiviteter. Vi ønsker at vise film for alle aldre, så både børn, unge, voksne og ældre bliver underholdt. På den måde bliver biografen også et samlingssted for mange her i byen. Og nu glæder vi os over igen at se gæster i de fine røde plyssæder. For film skal jo som bekendt ses i biografen", siger Tiina Nielsen, som er næstformand for Ringe Bio.

Ønsker at støtte op om et rigt kultur- og foreningsliv

Sparekassen Sjælland Fonden har valgt at støtte Ringe Bio, da det er til både gavn og glæde for byens og omegnens borgere, at der er mulighed for at komme en tur i biografen. Samtidig er det også en opbakning til det frivillige arbejde, som betyder, at der stadigvæk er en biograf i Ringe.

"Et rigt kultur- og foreningsliv er med til at skabe fællesskab og samhørighed i et lokalområde, og sådanne initiativer vil fonden meget gerne støtte op om", fortæller Brian Berggren Sørensen, som er filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyns filialer i Ringe og Svendborg.

Pressekontakt

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn for Svendborg og Ringe, Brian Berggren Sørensen på tlf. 6548 5481 eller mail bbs@spks.dk eller næstformand for Ringe Bio Tiina Nielsen på tlf. 2445 4024 eller mail naestformand@ringebio.dk.