Logo

Køge Boldklub modtager donation til talentudvikling

19. November 2021

Sparekassen Sjælland Fonden donerer 24.000 kr. til unge fodboldtalenter i Køge Boldklub, hvor medlemstallet er stigende.

img

Fra venstre: Deniz Uysal, souschef i Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge, Martin Jensen, sportschef i Køge Boldklub, Ole Mogensen, filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge.

Køge Boldklubs fodboldbaner danner ugentligt rammen om unge fodboldtalenter, som nu får ekstra midler til at udvikle sig. Klubben har nemlig modtaget en donation på 24.000 kr. fra Sparekassen Sjælland Fonden. Sportschef i Køge Boldklub, Martin Jensen, fortæller, at boldklubben er glad for det økonomiske bidrag:

”I klubben har vi et stort fokus på, at der er sportslige aktiviteter til både bredden og eliten, og vi er glade for at få opbakning til at arbejde videre med de unge talentspillere,”

Sportschefen tilføjer, at klubben for tiden oplever en stor fremgang af medlemmer:

”Der sker for tiden en meget spændende udvikling, hvor flere vælger at flytte til Køge. Det betyder bl.a. også, at nye piger og drenge samt voksne ønsker at spille fodbold i vores klub.”

Fond med fokus på talentudvikling

Ole Mogensen, filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge, fortæller, at Sparekassen Sjælland Fonden vægter udviklingen af talenter højt:

”I en fodboldklub sker der desuden mange aktiviteter uden for banen, som samler unge som ældre medlemmer – og alle vi andre – til sociale aktiviteter. Så det økonomiske bidrag vil gavne de enkelte spillere, men også fællesskabet i klubben.”

Også Deniz Uysal, souschef i Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge er glad for, at fodboldklubben får en donation. Deniz Usyal er ungdomstræner i klubben, så han oplever, hvilken betydning det har for de unge, at der er opbakning og midler til talentudvikling.

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Ole Mogensen på tlf. 5916 5187 eller via mail til omo@spks.dk eller Martin Jensen fra Køge Boldklub på tlf. 2566 9260 eller mail mj@koge-boldklub.dk. Foto: Martin Jensen fra Køge Boldklub samt Ole Mogensen og Deniz Uysal fra Sparekassen Sjælland.