Logo

Forening, som hjælper voldsramte kvinder, modtager 50.000 kr.

8. January 2021

Sparekassen Sjælland Fonden giver igen donation til foreningen ”Medusa – et liv uden vold”.

Medusa-Fonden

Erhvervsrådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn, Helle Madsen, og leder af Foreningen Medusa, Gitte Olin Larsen.

Foreningen, som er lokalt forankret i Holbæk og Odsherred, består af frivillige, som yder anonym og gratis rådgivning til kvinder, som er eller har været i et voldeligt parforhold. En rådgivning som hjælper kvinder videre til et liv uden vold, uden at de nødvendigvis behøver at tage ophold på et Krisecenter, men kan fastholde dagligdagens gøremål.

- Foreningen er afhængig af frivillige rådgivere samt fondsmidler og støtte fra lokale virksomheder. Så det varmer meget i disse kolde dage med donationen fra Sparekassen Sjælland Fonden. Vi er meget glade og taknemlige for de mange penge. Donationen skal bruges til at renovere vores facade, hvor vi håber at udskifte vinduer og dør. Vi vil gerne, at vores facade fremstår indbydende for de kvinder, som kommer her for at få rådgivning, være med i netværksgrupper og deltage i andre sociale aktiviteter, siger leder af Foreningen Medusa, Gitte Olin Larsen.

- Sparekassen Sjælland Fonden uddeler midler til formål, som gør Sjælland og Fyn til et bedre sted at leve, arbejde og driver virksomhed. Foreningen Medusa, som bygger på frivillige kræfter, minder os om, at samhørighed og fællesskab i et lokalsamfund også bygger på, at vi hjælper dem, som har det svært i livet. De frivillige rådgivere gør en stor forskel for disse kvinder, og det er et initiativ, som Fonden ikke var i tvivl om, at de ville støtte, fortæller Erhvervsrådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn, Helle Madsen.

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt kommunikationsrådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn Alice Slater Christensen på tlf. 5948 1179 eller mail [email protected] eller leder af Foreningen Medusa Gitte Olin Larsen på tlf. 2087 6600 eller mail [email protected].