Logo

Donation til flydebro i Køge Inderhavn

3. March 2021

Sparekassen Sjælland Fonden donerer til Foreningen Køges Inderhavns Aktivitetslaug, som arbejder på at realisere drømmen om en flydebro til Køge havn.

img

På billedet: Områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge, Nicholaj Dyrholm Frimann, og direktør for Connect Køge, Allan Munch.

Ambitionen er at forvandle den gamle industrihavn til en havnefront, som giver adgang til vandet og maritime oplevelser samt puste liv i det lokale by- og kulturliv. Og ét af de konkrete projekter er at etablere en flydebro, som skal give adgang til Køge fra vandet og med plads til, at 25–30 lystsejlere kan lægge til.

Connect Køge, som fungerer som administrator for Foreningen Køges Inderhavns Aktivitetslaug, er i fuld gang med at samle den sidste finansiering til at realisere projektet om en flydebro.

”Vi er næsten i mål med finansieringen, og det betyder rigtigt meget at få denne donation fra Sparekassen Sjælland Fonden med i puljen”, fortæller Allan Munch, direktør for Connect Køge. ”Det betyder meget, at så mange lokale kræfter bakker op og bidrager til drømmen om at skabe ”lille Nyhavn” i Køge med fokus på natur- og kulturoplevelser”.

"Sparekassen Sjælland Fonden uddeler midler til projekter, som gør Sjælland og Fyn til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed. Der er mange gode tanker og kræfter bag visionen om at skabe et levende havnemiljø i Køge Inderhavn til gavn og glæde for borgere og gæster – og derfor har fonden også ønsket at støtte dette projekt," fortæller områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Køge, Nicholaj Dyrholm Frimann.

For yderligere information eller spørgsmål – kontakt områdedirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn, Nicholaj Dyrholm Frimann på tlf. 5616 5181 eller mail nfri@spks.dk eller direktør for Connect Køge, Allan Munch, på tlf. 3083 1077 eller mail am@connectkoege.dk.